Γαριδοφλογέρες με ανθότυρο
Υλικά
Για τη γέμιση
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε ένα μπολ αναμειγνύω τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύω καλά. Αν δω ότι η γέμιση είναι υγρή μπορώ να προσθέσω λίγη φρυγανιά τριμμένη ή λίγη αμυγδαλόπουδρα.
-
Απλώνω σε κάθε κομμάτι ζύμης κατά μήκος , μία κουταλιά της σούπας μείγμα. Γυρίζω τις άκρες να ασφαλίσω τη γέμιση και τυλίγω τα πιτάκια σε σχήμα φλογέρας.
-
Τα τοποθετώ σε πιάτο, τα σκεπάζω με πλαστική μεμβράνη και τα αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει η γέμιση.
-
Βάζω αρκετό ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή φριτέζα και μόλις ζεσταθεί τα τηγανίζω σε μικρές δόσεις για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρω αμέσως ζεστά.
User Reviews
Supreme