προορισμός…γεύση!

Γαρίδες με άνηθο, σε ζελέ

Γαρίδες με άνηθο, σε ζελέ

4 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 20 λεπ Rest Time 3 ώρα Total Time 3 ώρες 20 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μεγάλο μπολ με κρύο νερό και τα αφήνω για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
    Σε μια μέτρια κατσαρόλα βάζω να βράσει ο ζωμός λαχανικών και, όταν κοχλάσει, αποσύρω από τη φωτιά. Στύβω καλά τα φύλλα ζελατίνης, τα ρίχνω στον ζεστό ζωμό μαζί με την κέτσαπ και ανακατεύω, μέχρι τα φύλλα να διαλυθούν.

  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω τις γαρίδες με ον άνηθο και μοιράζω το μείγμα σε γυάλινα ποτήρια (κατά προτίμηση χαμηλά, του ουίσκι), κατά τα 2/3 τους. Συμπληρώνω με το ζωμό γεμίζοντας τα ποτήρια σχεδόν μέχρι επάνω. Τα βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες, μέχρι ο ζωμός να στερεοποιηθεί εντελώς και να γίνει σαν ζελέ.
    Σερβίρω τα ζελέ μέσα στα ποτήρια.

Keywords: γαριδες με ανηθο

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. manyrone

    Excellent!

  1. manyrone

    Excellent!