προορισμός…γεύση!

Φρουτοσαλάτα με καρπούζι, πεπόνι και μέντα

Φρουτοσαλάτα με καρπούζι, πεπόνι και μέντα

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Rest Time 30 mins Total Time 50 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 4 Best Season: Summer

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Εκτέλεση

Video
Off On

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνω το νερό με τη ζάχαρη, μέχρι η ζάχαρη να λιώσει. Βράζω σε μέτρια φωτιά για 3 – 4 λεπτά και προσθέτω τα γαρίφαλα. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω το σιρόπι να κρυώσει τελείως.
  2. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα (ή σε ατομικά μπολ) βάζω τα κομμάτια (ή τις μπαλίτσες) από καρπούζι και πεπόνι. Ψιλοκόβω τα φύλλα μέντας ή δυόσμου και τα ρίχνω στη σαλατιέρα. Ανακατεύω απαλά με μια ξύλινη κουτάλα.
  3. Σουρώνω το κρύο σιρόπι, περιχύνω τη φρουτοσαλάτα και ανακατεύω απαλά. Αφήνω κατά μέρος για 10 λεπτά.
  4. Σκορπίζω με το κουτάλι τη γρανίτα λεμονιού και σερβίρω αμέσως.

Keywords: Φρουτοσαλάτα

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Alexandra

    Excellent!