προορισμός…γεύση!

Φέτα σαγανάκι με σουσάμι και μέλι

Φέτα σαγανάκι με σουσάμι και μέλι

0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 5 mins Total Time 15 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βάζω σε ένα μπολ τα ασπράδια και τα χτυπάω με το πηρούνι μέχρι να αφρίσουν. Βάζω αρκετό ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά.

  2. Σκουπίζω τη φέτα με χαρτί κουζίνα και τη βουτάω στα ασπράδια. Πανάρω το ένα κομμάτι φέτας στο λευκό σουσάμι και το άλλο στο μαυροσούσαμο.

  3. Βάζω το πρώτο κομμάτι στο τηγάνι και το τηγανίζω για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Βγάζω το πρώτο κομμάτι σε ένα πιάτο και τηγανίζω και το δεύτερο κομμάτι.
    Σερβίρω τη φέτα ζεστή ραντίζοντας με μπόλικο μέλι και φρέσκια ρίγανη.

Keywords: σαγανάκι, φέτα, σουσάμι, μαυροσούσαμο, μέλι,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *