Φέτα σαγανάκι με σουσάμι και μέλι
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Βάζω σε ένα μπολ τα ασπράδια και τα χτυπάω με το πηρούνι μέχρι να αφρίσουν. Βάζω αρκετό ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά.
-
Σκουπίζω τη φέτα με χαρτί κουζίνα και τη βουτάω στα ασπράδια. Πανάρω το ένα κομμάτι φέτας στο λευκό σουσάμι και το άλλο στο μαυροσούσαμο.
-
Βάζω το πρώτο κομμάτι στο τηγάνι και το τηγανίζω για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Βγάζω το πρώτο κομμάτι σε ένα πιάτο και τηγανίζω και το δεύτερο κομμάτι.
Σερβίρω τη φέτα ζεστή ραντίζοντας με μπόλικο μέλι και φρέσκια ρίγανη.