προορισμός…γεύση!

Φασολάκια με κατίκι και μάραθο

Φασολάκια με κατίκι και μάραθο

4 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 30 λεπ Cook Time 40 λεπ Total Time 1 ώρα 10 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το μισό ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω τη μαραθόριζα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτω τα φασολάκια, ανακατεύω, χαμηλώνω τη φωτιά, σκεπάζω την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύω για 10 - 15 λεπτά.

  2. Προσθέτω το υπόλοιπο ελαιόλαδο και νερό τόσο ώστε να καλύψω τα υλικά. Νοστιμίζω με αλάτι και πιπέρι και αφήνω το υγρό να πάρει μια βράση. Χαμηλώνω τη φωτιά, σκεπάζω την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύω για 20 λεπτά.

  3. Στο τέλος, λίγο πριν αποσύρω από τη φωτιά ρίχνω τις λιαστές ντομάτες, το κατίκι και το μάραθο. Ανακατεύω και μαγειρεύω για 1 - 2 λεπτά, με ξεσκέπαστη κατσαρόλα, μέχρι η σάλτσα να δέσει ελαφρά.
    Αποσύρω και σερβίρω αμέσως.

Keywords: φασολάκια με κατίκι,μάραθο

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. sophiemcbeath4

    Supreme

  1. sophiemcbeath4

    Supreme