προορισμός…γεύση!

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Η… μεταβολική συνταγή της γεύσης! Βιταμίνες της ομάδας Β περιλαμβάνονται πλουσιοπάροχα, οι οποίες βελτιώνουν τις νοητικές λειτουργίες, τη μνήμη και τις βιολογικές καύσεις του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα…

Prep Time 15 min Cook Time 30 min Rest Time 30 min Total Time 1 hr 15 mins Servings: 20

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Κοσκινίζω το αλεύρι με το μπέκιν πάουντερ και το αλάτι

  2. Χτυπάω στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο με τη ζάχαρη όσο να αφρατέψουν και να ασπρίσουν

  3. Προσθέτω το αυγό και τη βανιλίνη και συνεχίζω το χτύπημα για 3-4 λεπτά ακόμα

  4. Προσθέτω εναλλάξ το μείγμα αλεύρου, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα πορτοκαλιού και χτυπάω σε χαμηλή ταχύτητα όσο να ενσωματωθούν

  5. Στρώνω τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί

  6. Βάζω τη ζύμη σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής και φτιάχνω μπισκοτάκια στο μέγεθος ένος καρυδιού (αν δεν έχετε σακούλα κόβετε κομματάκια από τη ζύμη με ένα κουτάλι)

  7. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25-30΄ έως ότου ροδίσουν τα cookies

author-sign

Δείτε επίσης...