προορισμός…γεύση!

Μπισκοτολούκουμο με υγρό λουκούμι

Μπισκοτολούκουμο με υγρό λουκούμι

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 15 mins Rest Time 4 mins Total Time 19 mins Servings: 12

Υλικά

Για το υγρό λουκούμι

Εκτέλεση

Video
Off On

Για το υγρό λουκούμι

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύω το νερό με το κορν φλάουρ για να διαλυθεί εντελώς.
    Σε μια κατσαρόλα ρίχνω το σιρόπι τριαντάφυλλο, τη ζάχαρη και το διαλυμένο κορν φλάουρ. Βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύω συνέχεια μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία κρέμα. Χρειάζεται περίπου 5 λεπτά περίπου για να δέσει. Αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνω την κρέμα να κρυώσει. Αδειάζω την κρέμα σε ένα μεταλλικό μπολ, προσθέτω τα κεράσια, ανακατεύω και σκεπάζω με μεμβράνη. Αφήνω την κρέμα στο ψυγείο για 3 ώρες μέχρι να πήξει.

Συναρμολόγηση

  1. Στρώνω σε ένα ταψί τα 12 μπισκότα πτι-μπερ. Αδειάζω επάνω την κρέμα και την στρώνω με ένα κουτάλι για να πάει παντού και να είναι ίσια. Σκεπάζω με τα άλλα 12 μπισκότα. Βάζω το γλυκό στο ψυγείο για 1 ώρα.
    Με ένα μαχαίρι κόβω σε κομμάτια και σερβίρω πασπαλίζοντας με ζάχαρη άχνη.

Keywords: μπισκοτολούκουμο με υγρό λουκούμι

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. madelainecota32

    Really good!