Μπισκότα espresso
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
Σε ένα μπολ κοσκινίζω το αλεύρι μαζί με το κορν φλάουρ και το κακάο. -
Βάζω στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάω με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν. Χαμηλώνω την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτω λίγο λίγο το μίγμα των αλεύρων. Τέλος προσθέτω και τον καφέ εσπρέσσο και συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθεί ένα ωραίο, απαλό μίγμα.
-
Στρώνω μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Μεταφέρω το μίγμα των μπισκότων σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσια μύτη και σχηματίζω μικρές ροζετούλες.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25΄περίπου.
User Reviews
Supreme