προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 mins Cook Time 15 mins Rest Time 30 mins Total Time 55 mins Cooking Temp: 170  °C Servings: 9

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου.

  1. Βάζω τις δύο σοκολάτες και το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και τα λιώνω σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Αποσύρω από τη φωτιά και τα αφήνω να κρυώσουν.

  1. Σε ένα μπολ χτυπάω με το σύρμα (ή το μίξερ) τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν. Προσθέτω τα λιωμένα υλικά και ανακατεύω καλά.
    Βάζω σε ένα κόσκινο το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και τα ρίχνω πασπαλιστά. Ανακατεύω με μια μαρίζ μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Σκεπάζω το μείγμα και το βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.

  1. Βγάζω το μείγμα από το ψυγείο, παίρνω κουταλιές και πλάθω σε στρογγυλά μπαλάκια. Τα βάζω στη λαμαρίνα και ψήνω στο φούρνο για 13-15 λεπτά.

Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *