Μπεζέδες
Υλικά
Εκτέλεση
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 100-110°C.
Ρίχνω τα ασπάδια με το αλάτι στον κάδο του μίξερ και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί η μαρέγκα. Χωρίς να σταματήσω το μίξερ προσθέτω κουταλιά-κουταλιά την κρυσταλλική ζάχαρη με να ενσωματωθεί πλήρως και να έχω μια ωραία σφιχτή μαρέγκα. -
Σταματάω το μίξερ και προσθέτω την άχνη με τη βανιλίνη πασπαλιστά, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα με κυκλικές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω.
-
Χωρίζω τη μαρέγκα σε 2-3 μέρη και προσθέτω από 2-3 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ανακατεύω απαλά.
Μεταφέρω τις μαρέγκες σε σακούλες ζαχαροπλαστικής με δαντελωτή μύτη και σχηματίζω ροζέτες σε μια λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί. -
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 1½ ώρα. Σβήνω το φούρνο, ανοίγω λίγο την πόρτα και αφήνω τους μπεζέδες να στεγνώσουν τελείως.
User Reviews
Exceptional!