Μπάρες σοκολάτας με φυστικοβούτυρο και φράουλες
Υλικά
Εκτέλεση
-
Βάζω τις σταγόνες σοκολάτας σε ένα μπολ και τις λιώνω σε μπεν μαρί ή τα μικροκύματα. Προσθέτω το φυστικοβούτυρο και το μέλι και ανακατεύω μέχρι να ομογενοποιηθούν.
-
Ρίχνω το κακάο, την πούδρα αμυγδάλου, την βρώμη, τη βανίλια και το αλάτι και ανακατεύω. Τέλος, προσθέτω την σκόνη πρωτεΐνης και ανακατεύω μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενής και σφιχτό μείγμα.
-
Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψάκι 20x20 εκ. και μεταφέρω εκεί το μείγμα. Πιέζω με κουτάλι για να ισιώσει και να είναι παντού ισόπαχο. Σκορπίζω τις φράουλες και τις πιέζω απαλά για να μισοβυθιστούν. Σκεπάζω το ταψάκι με μεμβράνη και το αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα.
-
Με τη βοήθεια του αντικολλητικού χαρτιού, μεταφέρω σε επιφάνεια κοπής και κόβω σε 12 μπάρες.