Αρνάκι εξοχικό
Υλικά
Εκτέλεση
-
Σε μια λεκάνη βάζω όλα τα υλικά, τα αλατοπιπερώνω γενναιόδωρα και τα ανακατεύω καλά με τα χέρια μου. Σκεπάζω τη λεκάνη και τη βάζω για 30 λεπτά στο ψυγείο για να μαριναριστεί το κρέας.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C. -
Χωρίζω τα κομμάτια λαδόκολλας ανά δύο, φτιάχνοντας έτσι 6 διπλά κομμάτια λαδόκολλας. Μοιράζω το μείγμα του κρέατος στα 6 διπλά φύλλα και φροντίζω να βάλω από όλα τα υλικά σε κάθε πακέτο.
-
Τυλίγω τις λαδόκολλες σε πακετάκια, σφίγγοντας καλά. Αν χρειαστεί, τα δένω με σπάγκο για να μην ανοίξουν. Τα βάζω σε ένα μεγάλο και ρηχό ταψί και τα ψήνω για 1½ ώρα, μέχρι το κρέας να μαλακώσει καλά.
Βάζω από ένα πακέτο σε κάθε πιάτο και αφήνω τους καλεσμένους μου να ανοίξει ο καθένας το πακέτο του για να απολαύσει όλο το άρωμα που θα αναδυθεί και το πεντανόστιμο ζουμί.
User Reviews
Excellent!