Made@Home με την Ντίνα – 20/01/2018
ταρτα με μπισκοτο & καραμελα
Περιγραφή
Made@Home με την Ντίνα – 20/01/2018Υλικά
Για τη βάση
Για τις κρέμες
Για τη διακόσμηση
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:
Instructions
Video
Off
On
Για τη βάση:
-
Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο μπισκότο, το βούτυρο και δουλεύουμε με τα χέρια μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Στρώνουμε μια ταρτιέρα με διάφανη μεμβράνη και με τις παλάμες μας στρώνουμε το μείγμα να απλώσει σε όλη την ταρτιέρα (βάση και τοιχώματα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τις κρέμες.
Για τις κρέμες:
-
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τους δύο φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση μπισκότο και τα 700 ml γάλα. Χτυπάμε καλά με το σύρμα μέχρι να πήξει η κρέμα και την αδειάζουμε σε ένα καθαρό μπολ.
-
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τους δύο φακέλους άνθος αραβοσίτου στιγμής καραμέλας με το υπόλοιπο γάλα και χτυπάμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Προσθέτουμε το σιρόπι καραμέλας και συνεχίζουμε μέχρι να ενωθεί με την κρέμα.
-
Βγάζουμε την ταρτιέρα από το ψυγείο και ρίχνουμε εναλλάξ τις δύο κρέμες.
-
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να παγώσουν οι κρέμες.
-
Γαρνίρουμε με τα φουντούκια και έξτρα σιρόπι καραμέλας.
-
Σερβίρουμε αμέσως.
User Reviews
Supreme