προορισμός…γεύση!

Αντί για σγουρό μαρούλι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κλασικό μαρούλι (ρόμαν) ή φρέσκα, τρυφερά φύλλα σπανακιού ή μείγμα από διάφορα σαλατικά όπως ποικιλία μαρουλιών, αντίδι, λόλα κόκκινη, σπανάκι, βαλεριάνα κ.ά.

pinit
0 Add to Favorites
4 από 1 αξιολόγηση

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Prep Time 30 λεπ Rest Time 30 λεπ Total Time 1 ώρα Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση/Instructions

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βινεγκρέτ: Σε ένα μπολάκι χτυπάω με το πιρούνι τη μουστάρδα με το χυμό πορτοκαλιού, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να ενωθούν καλά

  2. Προσθέτω σταδιακά το ελαιόλαδο, χτυπώντας ασταμάτητα, μέχρι να φτιάξω μια βινεγκρέτ λεία και απαλή

  3. Σαλάτα: Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ανακατεύω τα μαρούλια, τις φέτες πορτοκαλιού, το αβοκάντο, την κάππαρη, τα ραπανάκια και τις πιπεριές Φλωρίνης

  4. Περιχύνω με το ντρέσινγκ την ώρα που θα σερβίρω και ανακατεύω

Keywords: σαλατα με μαρουλι

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση