Made @ Home με την Ντίνα – 27/01/2018

ροζ μακαροναδα με παντζαρι και σκορδο
Περιγραφή
Made @ Home με την Ντίνα – 27/01/2018
Υλικά
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:
Οδηγίες
Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:
-
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαγγέτι al dente.
-
Βάζουμε στο μούλτι, το παντζάρι, τις δύο σκελίδες σκόρδο και την κρέμα γάλακτος και πολτοποιούμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία, ροζ κρέμα.
-
Σε μια σοτέζα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει. Καρφώνουμε μια σκελίδα σκόρδο με το πηρούνι και το «γυρίζουμε» μέσα στο βούτυρο για να το αρωματίσει.
-
Ρίχνουμε την κρέμα παντζαριού και την αφήνουμε να βράσει για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμ ½ φλιτζάνι νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών. Αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά και μεταφέρουμε με πηρούνα, απευθείας τα σπαγγέτι από την κατσαρόλα στην σοτέζα.
-
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το σκληρό τυρί Δανίας και μπόλικο πιπέρι.
Μέγεθος μεριδίων 1
Μερίδες 4
- Ποσότητα ανά μερίδα
- Θερμίδες 200
- Θερμίδες απο λίπη 1
- % Ημερήσια Τιμή *
- Ολικά λίπη 1g2%
- Κορεσμένα λίπη 1g5%
- Τρανς λιπαρά 1g
- Χοληστερόλη 1mg1%
- Νάτριο 1mg1%
- Ποτάσσιο 1mg1%
- Ολικοί Υδατάνθρακες 1g1%
- Φυτικές Ίνες 1g4%
- Σάκχαρα 1g
- Πρωτεϊνη 1g2%
- Βιταμίνη Α 1%
- Βιταμίνη C 1%
- Ασβέστιο 1%
- Σίδηρο 1%
- Βιταμίνη D 1%
- Βιταμίνη Ε 1%
- Βιταμίνη Κ 1%
- Θιαμίνη 1%
- Ριβοφλαβίνη (Β2) 1%
- Νιασίνη 1%
- Βιταμίνη Β6 1%
- Φυλλικό οξύ 1%
- Βιταμίνη Β12 1%
- Βιταμίνη Η (Β7) 1%
- Παντοθενικό Οξύ (Β5) 1%
- Φώσφορος 1%
- Ιώδιο 1%
- Μαγνήσιο %
- Ψευδάργυρος %
- Σελήνιο 1%
- Χαλκός 1%
- Μαγγάνιο 1%
- Χρώμιο 1%
- Μολυβδαίνιο 1%
- Χλωρίδιο 1%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs / Οι εκατοστιαίες ημερήσιες τιμές βασίζονται σε μια δίαιτα 2.000 θερμίδων. Η ημερήσια αξία σας μπορεί να είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη ανάλογα με τις ανάγκες σας σε θερμίδες.
❤️ ❤️ ❤️