προορισμός…γεύση!

Made @ Home με την Ντίνα – 27/01/2018

ροζ μακαροναδα με παντζαρι και σκορδο

5 από 1 αξιολόγηση
Prep Time 15 λεπ Cook Time 15 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 31 λεπτά. Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαγγέτι al dente.
    blank
  2. Βάζουμε στο μούλτι, το παντζάρι, τις δύο σκελίδες σκόρδο και την κρέμα γάλακτος και πολτοποιούμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία, ροζ κρέμα.
    blank
  3. Σε μια σοτέζα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει. Καρφώνουμε μια σκελίδα σκόρδο με το πηρούνι και το «γυρίζουμε» μέσα στο βούτυρο για να το αρωματίσει.
    blank
  4. Ρίχνουμε την κρέμα παντζαριού και την αφήνουμε να βράσει για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμ ½ φλιτζάνι νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών. Αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά και μεταφέρουμε με πηρούνα, απευθείας τα σπαγγέτι από την κατσαρόλα στην σοτέζα.
    blank
  5. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το σκληρό τυρί Δανίας και μπόλικο πιπέρι.
    blank
Keywords: ροζ μακαροναδα παντζαρι σκορδο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. ❤️ ❤️ ❤️

Απάντηση