προορισμός…γεύση!

[email protected] με την Ντίνα – 24/2/2018

πιτσα «κορωνα»
0 Add to Favorites
5 από 1 αξιολόγηση

πιτσα «κορωνα»

Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Prep Time 15 λεπ Cook Time 30 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 46 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Περιγραφή

[email protected] με την Ντίνα – 24/2/2018

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

 1. Σε ένα μπολ βάζουμε τους κύβους των μήλων, τις 20 φέτες σαλάμι αέρος, ψιλοκομμένες, τον δυόσμο, την κρέμα γάλακτος κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
  blank
 2. Ανοίγουμε το φύλλο ζύμης για πίτσα, και το αφήνουμε επάνω στο χάρτι του. Με τον πλάστη, δίνουμε σχήμα τετράγωνο. Με ένα μαχαίρι ή το ροδάκι για πίτσα χαράζουμε τα 2/3 της ζύμης σε λωρίδες.
  blank
 3. Απλώνουμε την σάλτσα bbq στο άκοπο κομμάτι ζύμης, κατά μήκος. Σκορπίζουμε επάνω στην σάλτσα, την γέμιση του μήλου και πασπαλίζουμε με την τριμμένη μοτσαρέλα. Σκεπάζουμε με τις 5 φέτες σαλάμι που έχουμε κρατήσει άκοπες.
  blank
 4. Σηκώνουμε με προσοχή από την άκρη του χαρτιού που υπάρχει κάτω από το ζυμάρι και σκεπάζουμε τη γέμιση. Συνεχίζουμε να ρολάρουμε μέχρι να κολλήσουν και οι κομμένες λωρίδες.
  blank
 5. Μεταφέρουμε το ρολό πίτσας σε ένα στρογγυλό ταψί και ενώνουμε τις άκρες. Κάνουμε μια μπάλα το αντικολλητικό χαρτί της πίτσας και το τοποθετούμε στο κέντρο του στεφανιού για να μην απλώσει η πίτσα.
  blank
 6. Αλείφουμε με τον χτυπημένο κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με το σκληρό τυρί Δανίας.
  blank
 7. Ψήνουμε την πίτσα κορώνα για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
  blank
Keywords: πιτσα «κορωνα»

1 Comment

 1. Yummy

Απάντηση