προορισμός…γεύση!

Ένα μεζεδάκι πανεύκολο και χωρίς πολλά υλικά που θα συνοδέψει το τσιπουράκι σας. Το ανθότυρο είναι το ιδανικό τυρί, μαλακό και κρεμώδες που δένει υπέροχα με τη γλύκα…

pinit
0 Add to Favorites
4 από 1 αξιολόγηση

ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΨΗΤΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

Prep Time 10 λεπ Cook Time 6 λεπ Rest Time 30 λεπ Total Time 46 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση/Instructions

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Κόβω το κάθε ντοματάκι σε 3 φέτες και τα στρώνω σε μια ταψάκι στρωμένο με χαρτί ψησίματος

  2. Βάζω στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα φύλλα δυόσμου (εκτός από την κουταλιά που έχω κρατήσει) και τα πολτοποιώ

  3. Ραντίζω με λίγο από το αρωματισμένο ελαιόλαδο τα ντοματίνια και πασπαλίζω με χοντρό αλάτι

  4. Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στου γκριλ για 3-4 λεπτά

  5. Βάζω το ανθότυρο σε ένα μπολ, πασπαλίζω με το μπούκοβο και ανακατεύω με ένα πηρούνι για να θρυμματιστεί το τυρί

  6. Συναρμολογώ τα ντοματίνια βάζοντας ανάμεσα στις φέτες 1 κουτ

  7. γλυκού ανθότυρο

  8. Ρίχνω στο υπόλοιπο αρωματισμένο ελαιόλαδο τον ψιλοκομμένο δυόσμο που έχω κρατήσει, ανακατεύω, ραντίζω τα ντοματίνια και σερβίρω

Keywords: ντοματινια ψητα με ανθοτυρο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

1 Comment

Απάντηση