προορισμός…γεύση!

[email protected] με την Ντίνα 17/2/2018

γεμιστα μηλα με κρεμα μπισκοτο
0 Add to Favorites
4 από 1 αξιολόγηση

γεμιστα μηλα με κρεμα μπισκοτο

Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Prep Time 15 λεπ Cook Time 1 ώρα Rest Time 1 λεπ Total Time 1 ώρα 16 λεπτά. Servings: 6 Best Season: Για όλες τις εποχές

Περιγραφή

[email protected] με την Ντίνα 17/2/2018

Υλικά

Για τα μήλα

Για την κρέμα μπισκότο

Για τη διακόσμηση

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και στη συνέχεια αφαιρούμε τον πυρήνα με τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλείο ή με ένα κοφτερό μαχαιράκι, το οποίο βυθίζουμε στο κέντρο του κάθε μήλου, από το κοτσάνι και το περιστρέφουμε μερικές φορές.
    blank
  2. Καρφώνουμε σε κάθε μήλο 2-3 γαρίφαλα και τα τοποθετούμε σε μια σοτέζα το ένα δίπλα στο άλλο. Ρίχνουμε τα ξυλάκια και την σκόνη κανέλας, τα σποράκια και τον λοβό της βανίλιας, την ζάχαρη και το μπράντι. Συμπληρώνουμε με όσο νερό χρειαστεί ώστε η στάθμη του υγρού να φτάσει μέχρι τη μέση των μήλων.
    blank
  3. Ζεσταίνουμε τα υλικά σε χαμηλή φωτιά, μέχρι το υγρό να πάρει μια βράση. Δυναμώνουμε σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύουμε με σκεπασμένη την σοτέζα για περίπου 1 ώρα.
    blank
  4. Σε ένα μπολ το άνθος αραβοσίτου στιγμής μπισκότο με το γάλα.
    blank
  5. Γεμίζουμε τα μήλα με την κρέμα, πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότο και ραντίζουμε με λίγο από το σιρόπι της κατσαρόλας.
    blank
Keywords: γεμιστα μηλα κρεμα μπισκοτο

1 Comment

  1. Tastes great!

Απάντηση