Made@Home με την Ντίνα 17/2/2018
γεμιστα μηλα με κρεμα μπισκοτο
Περιγραφή
Made@Home με την Ντίνα 17/2/2018Υλικά
Για τα μήλα
Για την κρέμα μπισκότο
Για τη διακόσμηση
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:
Instructions
Video
Off
On
Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:
-
Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και στη συνέχεια αφαιρούμε τον πυρήνα με τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλείο ή με ένα κοφτερό μαχαιράκι, το οποίο βυθίζουμε στο κέντρο του κάθε μήλου, από το κοτσάνι και το περιστρέφουμε μερικές φορές.
-
Καρφώνουμε σε κάθε μήλο 2-3 γαρίφαλα και τα τοποθετούμε σε μια σοτέζα το ένα δίπλα στο άλλο. Ρίχνουμε τα ξυλάκια και την σκόνη κανέλας, τα σποράκια και τον λοβό της βανίλιας, την ζάχαρη και το μπράντι. Συμπληρώνουμε με όσο νερό χρειαστεί ώστε η στάθμη του υγρού να φτάσει μέχρι τη μέση των μήλων.
-
Ζεσταίνουμε τα υλικά σε χαμηλή φωτιά, μέχρι το υγρό να πάρει μια βράση. Δυναμώνουμε σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύουμε με σκεπασμένη την σοτέζα για περίπου 1 ώρα.
-
Σε ένα μπολ το άνθος αραβοσίτου στιγμής μπισκότο με το γάλα.
-
Γεμίζουμε τα μήλα με την κρέμα, πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότο και ραντίζουμε με λίγο από το σιρόπι της κατσαρόλας.
User Reviews
Tastes great!