Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

MUFFINS ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

MUFFINS ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

MUFFINS ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

: 12
: 10 min
: 20 min

Αφράτα και υδαρά muffins με 2 κόκκινα φρούτα και σοκολάτα. Φυσικά τα φρούτα μπορείτε να τα αντικαταστήσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Συνδυάστε φράουλες με βατόμουρα, κεράσια με μύρτιλα ή και ρόδι με μήλο.

Υλικά
  • 2 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • 200 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 250 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα Arla
  • 50 ml κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά, Arla
  • 100 ml σπορέλαιο
  • 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • ½ φλιτζ. φρέσκα μούρα ή φρέσκες φράουλες ψιλοκομμένες
  • ½ φλιτζ. τσαγιού μύρτιλα
  • ½ φλιτζ. σταγόνες σοκολάτας
  • Λίγο βούτυρο Lurpak για το άλειμμα της φόρμας
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Βουτυρώνω ελαφρά μια φόρμα για μάφινς και τοποθετώ από 1 χάρτινη θήκη στην κάθε θέση. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C.
  • Βήμα 2 Βάζω στον κάδο του μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάω με το σύρμα για 5 λεπτά σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν. Προσθέτω το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το σπορέλαιο και τη βανίλια και συνεχίζω το χτύπημα σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
  • Βήμα 3 Σε ένα μπολ κοσκινίζω μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Χαμηλώνω την ταχύτητα στο μίξερ και προσθέτω τα στεγνά υλικά σε 3 δόσεις.
  • Βήμα 4 Σταματάω το μίξερ και προσθέτω τις σταγόνες σοκολάτας, τα μούρα και τα μύρτιλα. Ανακατεύω με μια μαρίζ για να σκορπίσουν στο μείγμα και το μοιράζω στις χάρτινες θήκες.
  • Βήμα 5 Ψήνω στο φούρνο για 20-22 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. Δοκιμάζω με μια οδοντογλυφίδα και αν βγει στεγνή αποσύρω από το φούρνο. Τα αφήνω στο ταψάκι για 10 λεπτά και τα ξεφορμάρω.

Related Posts

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΓΛΥΚΑΤΖΗΔΩΝ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ!

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΓΛΥΚΑΤΖΗΔΩΝ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ!

Η δίαιτα έχει συνδεθεί με την αποχή από αγαπημένες γεύσεις όπως τα γλυκά. Ευτυχώς, η αλήθεια απέχει από την παραπάνω πεποίθηση, μιας και η απώλεια βάρους επιτυγχάνεται με την ισορροπημένη πρόσληψη όλων των τροφών, αρκεί να προσέξουμε τα υλικά παρασκευής, την ποσότητα και τη συχνότητα […]

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε σοκολατένια γλυκά από όλα τα εσπεριδοειδή. Λεμόνια, κίτρα, περγαμόντο, μανταρίνι… ακόμα και λάιμ. Τα λεμόνια και τα κίτρα θα χρειαστεί να τα βράσετε 2-3 φορές γιατί είναι πιο πικρά.



Subscribe