προορισμός…γεύση!

Τα 10 χρόνια λειτουργίας της σχολής αποτελούν αφορμή για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους εσάς που μας υποστηρίξατε κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετούς πορείας. Η αφοσίωση και η πίστη σας μας καθιστούν ένα αξιόπιστο κέντρο γαστρονομικής εκπαίδευσης που παρέχει υψηλής ποιότητας μαθήματα μαγειρικής. Στο επόμενο διάστημα, θα συνεχίσουμε να αφιερώνουμε ενέργεια και πάθος στην εκπαίδευση της γαστρονομίας. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες γαστρονομικές στιγμές μαζί σας. (CEO & Founder Λίλα Καραποστόλη)

Για να τιμήσουν αυτήν την επέτειο, τα Μαθήματα Μαγειρικής ανακοινώνουν ένα ειδικό πρόγραμμα προνομίων για τους κατόχους της κάρτας μέλους (για μαθητές) και της κάρτας επαγγελματία (για επαγγελματίες της εστίασης). Για ολόκληρο τον επόμενο χρόνο, οι κάτοχοι αυτών των καρτών θα απολαμβάνουν μηνιαία προνόμια, παροχές και εκπτώσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευσή τους.

Το πρόγραμμα προνομίων προσφέρει πρόσβαση σε καινούργιες εκπαιδευτικές ευκαιρίες που θα βοηθήσουν τους κατόχους να εξελιχθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους στον χώρο της μαγειρικής.  Πιο συγκεκριμένα:

  • Τα μηνιαία προνόμια για Μαθητές όλων των επιπέδων αφορούν σε ειδικές εκπτώσεις που τους βοηθάνε να εξελίξουν τις δυνατότητες και το ταλέντο τους, προσφέρουν πρόσβαση σε αποκλειστικά μαθήματα και εκπαιδευτική υποστήριξη από τους σεφ για να εξασκήσουν περαιτέρω τη δημιουργικότητά τους.
  • Οι Φοιτητές Σχολών Μαγειρικής μπορούν να ανακαλύψουν ειδικές προγραμματισμένες δραστηριότητες για να εμπλουτίσουν τις σπουδές τους με πρακτικές εμπειρίες, μαθήματα που εμβαθύνουν στην γαστρονομία και παρέχουν σημαντικές γνώσεις για τον επαγγελματικό χώρο και συμμετοχή σε ξεχωριστά σεμινάρια που εστιάζουν σε προηγμένες τεχνικές και δεξιότητες.
  • Οι Επαγγελματίες της Εστίασης μπορούν να σχεδιάσουν εξειδικευμένα μαθήματα μαγειρικής τέχνης και σύγχρονα προγράμματα εστίασης που εξυπηρετούν τις ανάγκες της επιχείρησης, καθώς και του προσωπικού τους, να ενημερωθούν για τεχνικές και τάσεις που τους βοηθούν να προοδεύσουν στον χώρο τους, αλλά και να αποκτήσουν δυνατότητες εκπαίδευσης με εξαιρετικά αποτελέσματα για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Επιπλέον, θα ανακαλύψουν Ομιλίες και Ημερίδες ειδικές για επαγγελματίες της εστίασης.
Αναζητήστε τα μοναδικά προνόμια, τις εξαιρετικές παροχές και τις εκπτώσεις που προσφέρουμε μέσω της ιστοσελίδα μας. Καθώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαφοροποιείται, κάθε μήνα προσφέρονται διαφορετικές δυνατότητες. Stay Tuned!

Site: Mathimata Mageirikis

Κάρτα Επαγγελματία: Κάρτα Επαγγελματία

Λίγα Λόγια για το «Culinary Center» – το Επαγγελματικό τμήμα Μαθήματα Μαγειρικής

Στο επαγγελματικό τμήμα της σχολής «Culinary Center» καταξιωμένοι εκπαιδευτές διδάσκουν μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με ποιοτικά προγράμματα και επαγγελματική εξειδίκευση. Τα προγράμματα είναι διαπιστευμένα και προσφέρουν ευκαιρίες συνέχισης των σπουδών. Στο επίκεντρο είναι η δια βίου εκπαίδευση, η οποία προωθεί την εργασιακή αποκατάσταση και εμπλουτίζει τη γαστρονομική γνώση μέσω επαγγελματικής εκπαίδευσης, σεμιναρίων και ομιλιών. Επιπλέον, παρέχονται μηνιαίως εντατικά εργαστηριακά μαθήματα, καθώς η σχολή επιδιώκει την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και προσωπική ανάπτυξη.

Στον απαιτητικό χώρο της επαγγελματικής κουζίνας, η επιτυχία και η καινοτομία απαιτούν πείρα, εκπαίδευση και τεχνογνωσία. Το επαγγελματικό τμήμα της σχολής προσφέρει Β2Β υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών στον τομέα της επαγγελματικής εστίασης και παραγωγής τροφίμων. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που συμβάλουν στη βελτίωση και ενίσχυση των επιχειρήσεων, όπως Ενοικίαση Χώρου (κουζίνες, μηχανήματα, σερβίτσια, props), Ενοικίαση Υπηρεσιών Chef (μαγειρικές υπηρεσίες), Εκπαίδευση Προσωπικού (μαθήματα επαγ. δεξιοτήτων), Υπηρεσίες Πιστοποίησης (για το προσωπικό), Εξατομικευμένα Μαγειρικά/Ζαχαροπλαστικής Προγράμματα (ειδικά για την επιχείρηση σας) και Εταιρικές Εκδηλώσεις (team building).

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επικοινωνήστε: Μαθήματα Μαγειρικής, Λίλα Καραποστόλη, τηλ 2109882378, email: lila@mathimatamageirikis.gr

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *