destination taste!

31 Οκτωβρίου: Όλα αλλάζουν με ένα «Δεκαράκι»…

31 Οκτωβρίου: Όλα αλλάζουν με ένα «Δεκαράκι»…

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στα μοναδικά μονοποικιλιακά τσίπουρα Δεκαράκι. Τρία εξαιρετικά αποστάγματα με ιδιαίτερο χαρακτήρα που τα έχω εντάξει σε πολλές συνταγές μου, αλλά όχι μόνο…
Δεκαράκι Μοσχάτο: Είναι τέλειο για να συνοδέψει τυριά και πίτες αλλά και μοναδικούς κρεατομεζέδες.
Δεκαράκι Μαλαγουζιά: Εδώ μιλάει η θάλασσα. Ψάρια, θαλασσινά αλλά και παστά έχουν βρει το ιδανικό ταίρι τους.
Δεκαράκι Ροδίτης: Το τσίπουρο «πασπαρτού», αφού ξεκλειδώνει όλες τις γεύσεις. Και θαλασσινά αλλά και κρεατικά.
Σας περιμένω να τα δοκιμάσουμε παρέα με μοναδικές συνταγές μου.


Related Posts

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

Οι σταφίδες ταιριάζουν πολύ σε μαγειρευτά φαγητά με ψάρια ή θαλασσινά και τέτοιες συνταγές συναντάμε σε όλη την Ελλάδα.

ΣΦΟΛΙΑΤΑ… ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΝΑΚ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ!

ΣΦΟΛΙΑΤΑ… ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΝΑΚ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ!

Την επόμενη φορά που θα πας στο σούπερ μάρκετ, αγόρασε 1 πακέτο κατεψυγμένο φύλλο σφολιάτας. Κάθε πακέτο έχει 2 φύλλα, το καθένα τυλιγμένο ξεχωριστά για να χρησιμοποιήσεις όσα θέλεις. Μη νομίζεις ότι η σφολιάτα είναι κατάλληλη μόνο για τις πίτες και τις τάρτες που φτιάχνει […]



Subscribe