destination taste!

14 Φεβρουαρίου: Ερωτο-κρεατομαγειρέματα με Carnicero

14 Φεβρουαρίου: Ερωτο-κρεατομαγειρέματα με Carnicero

Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι λένε οι σοφοί. Γι’ αυτό και το σημερινό σεμινάριο είναι αφιερωμένο σε ιδιαίτερα μαγειρέματα αλλά και ιδιαίτερα υλικά. Ξέρετε τι είναι το Rib Eye; H Tomahawk Steak; Η Prime Rib Eye σπαλομπριζόλα; Τι είναι η Tagliata Picanta; Τι είναι το Meat Cake; Ο Αντώνης Καραμαλέγκος, διάσημος «κρεατοτέχνης» από την Carnicero θα είναι μαζί μας για να μας μάθει τα πάντα για τις σωστές κοπές, το σωστό ψήσιμο αλλά και όλα τα μυστικά τους. Και εφόσον ο «κρεατοτέχνης» θα αναλάβει το ψήσιμο, η Ντίνα Νικολάου θα δημιουργήσει εμπνευσμένα συνοδευτικά, αρωματικά βούτυρα και ιδιαίτερες σάλτσες για να τα συνοδεύσει. Απολαύστε ένα σεμινάριο-δείπνο με ερωτεύσιμα εδέσματα.

     


Related Posts

MUFFINS ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

MUFFINS ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Ονειρεμένα muffins με φιλέτο κοτόπουλο αλλά και μια πικάντικη, σκορδοβουτυράτη επίγευση που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Αν έχετε κρέμα σκόρδου μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αντί για το φρέσκο. Θα είναι ακόμη πιο απαλή η γεύση του.

ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΑ

ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΑ

Ένα αφράτο κέικ με μύρτιλα είναι ότι πρέπει για το πρωινό μας ή για ένα απογευματινό τσάι. Γίνεται πολύ γρήγορα και τρώγεται ακόμη γρηγορότερα!



Subscribe