προορισμός…γεύση!

Mε μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2021, γαστρονομικό, ελληνικό γεύμα, στο παρισινό, βραβευμένο Ελληνικό εστιατόριο EVI EVANE, στα πλάισια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης TOP RESA. Μια διοργάνωση του ΕΟΤ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και εκπροσώπων του ΕΟΤ.
Κατά τη διάρκεια αυτού του γεύματος, ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, με διαπρεπείς προσωπικότητες από τον χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού της Γαλλίας, προκειμένου για την επιπλέον προβολή του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, των τοπικών παραδόσεων αλλά και προϊόντων.
Το μενού ήταν εμπνευσμένο από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές διαφόρων περιοχών της Ελλάδας, με πρωταγωνιστές, Ελληνικά εξαγώγιμα προϊόντα, όπως, φέτα ΠΟΠ, ελληνικά ΠΟΠ τυριά, ελαιόλαδο, γιαούρτι, αυγοτάραχο, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα και πλήθος άλλων ποιοτικών προϊόντων, που αριστοτεχνικά είχαν ενταχθεί στο εδεσματολόγιο από την σεφ Ντίνα Νικολάου. Τα πιάτα συνοδεύτηκαν από κρασιά των Ελληνικών αμπελώνων και εντυπωσίασαν οι αρμονικοί συνδυασμοί φαγητού και κρασιού.

Ο Γενικός γραμματέας ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) Δημήτρης Φραγκάκης με τις αδερφές Νικολάου, Μαρία και Ντίνα, στην είσοδο του ξεχωριστού και διάσημου Ελληνικού εστιατορίου τους στο Παρίσι «Evi Evane».
Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης στο γαστρονομικό, ελληνικό γεύμα της 7 Οκτωβρίου, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Jean Pierre Chedal (Vice President de la Chambre du Commerce et de l’ industrie de Paris) και να ανταλλάξουν απόψεις. Εδώ με τη Μαρία Νικολάου του Evi Evane.
Δημήτρης Φραγκάκης (ΓΓ ΕΟΤ) και Romain Vidal (Secrétaire Général des Maîtres Restaurateurs)
Ο ΓΓ του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης – Δήμητρα Βοζίκη (Προϊσταμένη Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας), Ιωάννα Αργυράκη, Μαρία Νικολάου, Ντίνα Νικολάου.
Τα  πιάτα με υπογραφή Ντίνα Νικολάου που εντυπωσίασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους.
Δημήτρης Φραγκάκης, Μαρία Διαμαντοπούλου, Στυλιανός Γρηγοριάδης, Μαρία Νικολάου.
Οι αδερφές Chloé και Aurelie Saada (γνωστές και ιδιαίτερα αγαπητές στο Γαλλικό κοινό για την προώθηση της Ισραηλινής κουζίνας) με τις αδερφές Μαρία και Ντίνα Νικολάου.
Δημήτρης Φραγκάκης (ΓΓ ΕΟΤ) και Olivier Dovergne (Business Development Expert chez Greek Startup Univers).
Δημήτρης Φραγκάκης (ΓΓ ΕΟΤ) και Sebastien Suchodolski (Producteur des émissions culinaires), Fanny Bosc (Journaliste et productrice des évasions culinaires), Μαρία Διαμαντοπούλου.
Δημήτρης Φραγκάκης (Γ Γ ΕΟΤ), Evi Evane équipe (Μαρία Νικολάου, Ντίνα Νικολάου, Αλέξανδρος Γεροντιδάκης)
Δημήτρης Φραγκάκης (ΓΓ ΕΟΤ), Romain Vidal (Secrétaire Général des Maîtres Restaurateurs), Μαρία Νικολάου.
Frédéric Mouren de Poligny (Journaliste -reporter La quotidienne), Sebastien Ripari (Critique gastronomique, journaliste, chroniqueur).
Δημήτρης Φραγκάκης, Μαρία Νικολάου

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *