προορισμός…γεύση!

Prep Time 5 mins Cook Time 10 mins Rest Time 15 mins Total Time 30 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 15 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 160°C με αέρα. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί μια λαμαρίνα του φούρνου.

  2. Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το ταχίνι, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια και ζεσταίνω σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να ενωθούν. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω το μείγμα 15 λεπτά να κρυώσει.

  3. Σε ένα μπολ βάζω την πούδρα αμυγδάλου. Προσθέτω το μείγμα με το ταχίνι και ανακατεύω. Πλάθω μικρά μπαλάκια και τα τοποθετώ στη λαμαρίνα. Πιέζω λίγο για να γίνουν πιο πλατιά και πασπαλίζω με λίγα ψιλοκομμένα φυστίκια. Ψήνω στο φούρνο για 10 λεπτά. Σβήνω το φούρνο και τα αφήνω για 5 λεπτά ακόμη. Αποσύρω από το φούρνο και τα αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν.

Keywords: μπισκότα vegan αμύγδαλο ταχίνι

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. madelainecota32

    Yummy

  1. madelainecota32

    Yummy