προορισμός…γεύση!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα δύο συνεχόμενα σεμινάρια στα οποία παρευρέθηκα στους χώρους του Cooking Workshop Consulting στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.
203_4203_10 203_13 Στις 22 Μαρτίου, ημέρα αφιερωμένη στις γαλλικές αλμυρές και γλυκές τερίνες. Οι τερίνες, οι οποίες έχουν πάρει το όνομά τους από το πήλινο σκεύος που χρησιμοποιούσαν παλαιότερα για να τις ετοιμάσουν, είναι ένα πρόχειρο κολατσιό για τους γάλλους, που έχει εξελιχθεί σε έργο τέχνης.
203_20 203_14 203_21 Τερίνα με σπαράγγια, με καρότα και ζελέ καρότου, τερίνα με ψάρια αλλά και τερίνα με κουνέλι και βοδινή ουρά ήταν οι συνταγές που είχαν την τύχη να απολαύσουν οι «μαθητές μου».
203_29 203_35 203_54 203_27
Την επόμενη μέρα (23 Μαρτίου) οι αγαπημένες μου τάρτες, το μεγάλο κεφάλαιο της γαλλικής γαστρονομίας, το απόλαυσαν πολλοί φίλοι και λάτρεις της γαλλικής κουζίνας.
205_4 205_8 205_16 205_18 205_19 Τους έμαθα όλα τα μυστικά που χρειάζεται να γνωρίζουν για να φτιάξουν την τέλεια τάρτα. Σωστή τεχνική αλλά και πλήθος συνδυασμών με φρούτα, τυριά, λαχανικά και κρέας.
205_20 205_21 205_23 206_13

Πολλά συγχαρητήρια στην Cooking Workshop Consulting για την άψογη οργάνωση των μαθημάτων καθώς επίσης και πολλές ευχαριστίες στον φίλο μου Ηλία Λόγγο για την μοναδική, θεσσαλονικιώτικη φιλοξενία του.

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *