προορισμός…γεύση!

Συνήθως, στο ψυγείο βρίσκουμε, γάλα, αυγά, κρέας, γιαούρτι, φρούτα, λαχανικά… Με λίγα λόγια, τρόφιμα που τρώμε. Κι όμως, υπάρχουν και πράγματα που μπορούν να μπουν στο ψυγείο και να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Για διαβάστε!

  1. Τα λουλούδια
    Βάζοντας την ανθοδέσμη στο ψυγείο κάθε βράδυ (χωρίς να ξεχνάμε να τη βγάζουμε πάλι το πρωί), διπλασιάζουμε επί 2 τη ζωή των λουλουδιών. Αν παρατηρήσετε, το ίδιο κάνουν και στα ανθοπωλεία.
  2. Η κρέμα ματιών
    Καθώς το κρύο είναι ένας καλός σύμμαχος και βοηθάει στην αποσυμφόρηση, βάζοντας την κρέμα ματιών στο ψυγείο, ενισχύει κατά τους μαύρους κύκλους!
  3. Τα καλσόν
    Απίστευτο και όμως αληθινό! Όταν βάζετε το καλσόν για λίγες ώρες στο ψυγείο ή ακόμη και στον καταψύκτη, γίνεται πιο σκληρό και δεν σκίζεται εύκολα. Αντίο σκισίματα!
  4. Τα τζιν
    Οι φανατικοί των τζιν θα το ξέρουν σίγουρα. Ένα πραγματικό τζιν (denim) μπορεί να φορεθεί αρκετό καιρό χωρίς να πλυθεί. Αλλά αν αρχίσει να εκπέμπει ύποπτες μυρωδιές, βάλτε το λίγες ώρες στην κατάψυξη ή μια μέρα στο ψυγείο (σε μια πλαστική σακούλα) και θα γίνει σαν καινούργιο!
  5. Τα κουτάλια
    Εδώ είναι ένα καλό κόλπο αν υποφέρετε από σακούλες κάτω από τα μάτια. Βάλτε το βράδυ, 2 ανοξείδωτα κουτάλια στο ψυγείο, και το πρωί, βάλτε τα στα μάτια σας για 5 λεπτά. Το κρύο θα βοηθήσει να ξεφουσκώσουν τα σακουλάκια κάτω από τα μάτια και θα έχετε έτσι μια καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, η οποία θα μειώσει τους μαύρους κύκλους.
  6. Τα μολύβια του μακιγιάζ
    Να σας πω έναν καλό λόγο να βάλετε ένα μολύβι μακιγιάζ στο ψυγείο; Η μύτη του θα σκληρύνει, πράγμα που θα κάνει πιο εύκολη την εφαρμογή του, αλλά και όταν θέλετε να το ξύσετε!
  7. Οι Μαξιλαροθήκες
    Το έχετε σκεφτεί αυτό ποτέ; Ίσως να σας φανεί λίγο υπερβολικό… αλλά κάθε νύχτα που ιδρώνουμε, οι μαξιλαροθήκες γίνονται πραγματικές φωλιές βακτηρίων. Και βέβαια θα τις πλύνετε… αλλά μπορείτε να τις βάλετε και στο ψυγείο για λίγες ώρες κάθε μέρα: το κρύο, σκοτώνει τα μικρόβια!
  8. Κάποιο ρούχο στο οποίο έχει κολλήσει μια τσίχλα
    Και εκεί που κάθεστε, έρχεται το μικρό σας και σας κολλάει τη τσίχλα του στο όμορφο πουλόβερ σας! Ωχ! Σας έχω το τέλειο κόλπο. Βάλτε το για λίγες ώρες στο ψυγείο. Το κρύο θα στεγνώσει και θα σκληρύνει την τσίχλα, και θα χρειαστεί μόνο να ξύσετε λίγο για να τη βγάλετε.
  9. Το βερνίκι νυχιών
    Για να μη χάσει τη διάρκεια, το χρώμα και τη λάμψη του, βάλτε το στο ψυγείο!
  10. Ένα φάκελο αλληλογραφίας
    Πόσες φορές μου έχει τύχει να κλείνω ένα φάκελο και μετά να θυμηθώ πως ξέχασα κάτι ακόμα να βάλω… Αν δεν έχετε άλλο φάκελο, μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο για 2 ώρες. Η κόλλα θα αποκρυσταλλωθεί και θα μπορέσετε έτσι να ανοίξετε το φάκελο σωστά, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!

1 Comment

  1. Πολύ χρήσιμο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *