26 Απριλίου: Τα ελληνικά μυρωδικά σε ονειρεμένα μαγειρέματα με κρασιά Παλυβού

Οι αγαπημένες μου «Παλυβούλες» Ευαγγελία και Βασιλική, κόρες του Γιώργου και της Αγγελικής είναι η νέα γενιά γυναικών που έχουν μπει πολύ δυναμικά στο χώρο του κρασιού. Δουλεύουν στα αμπέλια, σκαρφαλώνουν στις δεξαμενές, συντονίζουν τους εργάτες, ταξιδεύουν και διευρύνουν τις γνώσεις τους, δουλεύουν στην ανάλυτη δειγμάτων και τα κάνουν όλα πολύ καλά. Μια βραδιά οινογευσιγνωσίας με αρωματικές συνταγές με έντονα ελληνικά μυρωδικά θα είναι η πρόκληση που θα τις περιμένει. Παντζαροσαλάτα με φράουλες και φρέσκια ρίγανη, Κριθαρότο με γαρίδες, γλυκάνισο και άνηθο αλλά και αρωματικά ροδάκινα στο χαρτί με δεντρολίβανο και καραμέλα.