Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

19 Απριλίου: Ζαχαρωμένο μάθημα με Lazaris Distillery & Artisan Sweets

19 Απριλίου: Ζαχαρωμένο μάθημα με Lazaris Distillery & Artisan Sweets

Την Πέμπτη 19 Απριλίου, ο αγαπημένος μου Κωνσταντίνος Λάζαρης, ήρθε από την Κέρκυρα για να μας μιλήσει για τα εξαιρετικά προϊόντα της Lazaris Distillery & Artisan Sweets.
Μας μίλησε για την ιστορία του, όταν 13 χρόνια πριν, αποφάσισε να ασχοληθεί με την παραγωγή του λικέρ από κουμκουάτ, το αγαπημένο «μίνι» φρουτάκι της Κέρκυρας.
Τα περισσότερα όμως, μας τα διηγήθηκε η Μαριάννα Κομιτοπούλου που αγάπησε τα προϊόντα και φροντίζει να τα κάνει διάσημα παντού.
Στην Κέρκυρα ο Κωνσταντίνος διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για την παραγωγή του διάσημου λικέρ και όχι μόνο. Μάντολες, γλυκό κουταλιού, μαρμελάδες, μαντολάτα, συκομαΐδα είναι μερικά από τα περίφημα προϊόντα του που είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε αλλά και να τα προσθέσουμε σε εφάνταστες συνταγές.
Μια δροσερή σαλάτα με ωμές αγκινάρες και βινεγκρέτ με μαρμελάδα κουμκουάτ, ένα τρυφερό ψαρονέφρι με μαραθόσπορο και σάλτσα συκομαΐδας αλλά και για το τέλος… μια μεγαλειώδη σαρλότ με λικέρ και μάντολες κουμκουάτ.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe