Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι λένε οι σοφοί. Γι’ αυτό και το σημερινό σεμινάριο είναι αφιερωμένο σε ιδιαίτερα μαγειρέματα αλλά και ιδιαίτερα υλικά. Ξέρετε τι είναι το Rib Eye; H Tomahawk Steak; Η Prime Rib Eye σπαλομπριζόλα; Τι είναι η Tagliata Picanta; Τι είναι το Meat Cake; Ο Αντώνης Καραμαλέγκος, διάσημος «κρεατοτέχνης» από την Carnicero θα είναι μαζί μας για να μας μάθει τα πάντα για τις σωστές κοπές, το σωστό ψήσιμο αλλά και όλα τα μυστικά τους. Και εφόσον ο «κρεατοτέχνης» θα αναλάβει το ψήσιμο, η Ντίνα Νικολάου θα δημιουργήσει εμπνευσμένα συνοδευτικά, αρωματικά βούτυρα και ιδιαίτερες σάλτσες για να τα συνοδεύσει. Απολαύστε ένα σεμινάριο-δείπνο με ερωτεύσιμα εδέσματα.
Terrific