Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

14 Φεβρουαρίου: Ερωτο-κρεατομαγειρέματα με Carnicero

14 Φεβρουαρίου: Ερωτο-κρεατομαγειρέματα με Carnicero

Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι λένε οι σοφοί. Γι’ αυτό και το σημερινό σεμινάριο είναι αφιερωμένο σε ιδιαίτερα μαγειρέματα αλλά και ιδιαίτερα υλικά. Ξέρετε τι είναι το Rib Eye; H Tomahawk Steak; Η Prime Rib Eye σπαλομπριζόλα; Τι είναι η Tagliata Picanta; Τι είναι το Meat Cake; Ο Αντώνης Καραμαλέγκος, διάσημος «κρεατοτέχνης» από την Carnicero θα είναι μαζί μας για να μας μάθει τα πάντα για τις σωστές κοπές, το σωστό ψήσιμο αλλά και όλα τα μυστικά τους. Και εφόσον ο «κρεατοτέχνης» θα αναλάβει το ψήσιμο, η Ντίνα Νικολάου θα δημιουργήσει εμπνευσμένα συνοδευτικά, αρωματικά βούτυρα και ιδιαίτερες σάλτσες για να τα συνοδεύσει. Απολαύστε ένα σεμινάριο-δείπνο με ερωτεύσιμα εδέσματα.

     


Related Posts

BABKA ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

BABKA ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

Η Babka είναι είδος αφράτου τσουρεκιού που έχει ελάχιστη ζάχαρη. Μπορείτε να φτιάξετε την ίδια ζύμη και να την γεμίσετε με άλλη μαρμελάδα της αρεσκείας σας ή και πραλίνα φουντουκιού, ταχίνι ή ακόμη και κάποιο μαλακό γλυκό τυρί (ανθότυρο, ρικότα).

ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Εύκολη τάρτα που χρησιμοποιούμε τα μήλα με 2 διαφορετικές τεχνικές. Τριφτά γίνονται μια γρήγορη μαρμελάδα και καραμελωμένα στο τηγάνι με άρωμα βανίλιας. Τη σοκολάτα γάλακτος μπορείτε να την αντικαταστήσετε με μπίτερ, λευκή ή απλή κουβερτούρα.



Subscribe