Η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) οργανώνοντας την εθνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL Paris 2016, επέλεξε τις Ντίνα & Μαρία Νικολάου, πρέσβυρες της ελληνικής κουζίνας στο Παρίσι, για να αναλάβουν, μαζί με τα εστιατόριά τους Evi Evane, το κεντρικό εστιατόριο της ελληνικής αποστολής της SIAL, το οποίο λειτούργησε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Για πέντε συνεχόμενες ημέρες, η γνωστή chef, εντυπωσίασε με το ολοκληρωμένο και ευφάνταστο μενού της, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα, προωθώντας έτσι, την γαστρονομική εικόνα της χώρας μας σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στην έκθεση.
Supreme