προορισμός…γεύση!

Το ρύζι είναι από τα πιο αγαπημένα υλικά στην κουζίνα μας. Συνήθως το χρησιμοποιούμε ως συνοδευτικό. Στις 12 συνταγές που ακολουθούν, το ρύζι γίνεται ο πρωταγωνιστής του πιάτου και μπορούν να σερβιριστούν ως κύριο γεύμα.

Ριζότο α λα Μιλανέζε

Το ριζότο α λα Μιλανέζε είναι από τα πιο κλασσικά πιάτα της ιταλικής κουζίνας. Το κύριο χαρακτηριστικό στοιχείο του είναι το σαφράν. Το χρώμα του το κάνει μοναδικό. Δες πώς φτιάχνεται!

Το ριζότο α λα Μιλανέζε είναι από τα πιο κλασσικά πιάτα της ιταλικής κουζίνας.
Το ριζότο α λα Μιλανέζε είναι από τα πιο κλασσικά πιάτα της ιταλικής κουζίνας.
Ρυζοσαλάτα με λαχανικά

Αν νηστεύουμε, παραλείπουμε τις παστές σαρδέλες ή τις αντικαθιστούμε με 6 – 7 μικρές γαρίδες, φρέσκες ή κατεψυγμένες, βρασμένες για 8 λεπτά, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση. Δες πώς φτιάχνεται!

Νοστιμίζω, αν χρειάζεται, με αλάτι και πιπέρι και βάζω τη σαλάτα σε ένα φαρδύ μπολ. Ραντίζω με το χυμό λεμονιού και σερβίρω.
Νοστιμίζω, αν χρειάζεται, με αλάτι και πιπέρι και βάζω τη σαλάτα σε ένα φαρδύ μπολ. Ραντίζω με το χυμό λεμονιού και σερβίρω.

1 Comment

  1. Really good!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *