προορισμός…γεύση!

Η εταιρία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1984 στα Ψαχνά Ευβοίας με την επωνυμία «Ζυμαρικά Ψαχνών», ως μια μικρή προσωπική βιοτεχνία με την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών, ακολουθώντας πιστά τις πατροπαράδοτες συνταγές και χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα αγνά υλικά, με τον τρόπο των πεπειραμένων νοικοκυρών.
zimarika_ola
Τον πρώτο καιρό οι νοικοκυρές έφερναν τα δικά τους υλικά (αλεύρι, γάλα, αυγό) για την παραγωγή των δικών τους παραδοσιακών ζυμαρικών.

4954
Κριθαρότο με μανιτάρια

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και ανάγκη για υγιεινή διατροφή επέβαλε στα Ζυμαρικά Ψαχνών να συνεχίσουν με την ίδια φιλοσοφία.

5054
Τραχανόπιτα με φέτα, γραβιέρα και λιαστές ντομάτες

Εκσυγχρόνισαν τις εγκαταστάσεις τους για την κάλυψη της ολοένα και μεγαλύτερης ζήτησης των καταναλωτών κρατώντας όμως, το μεράκι, τη σπιτική φροντίδα αλλά και τα αποκλειστικά φρέσκα παστεριωμένα υλικά, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά, τα οποία προμηθεύονται από την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας.

5027
Αρνάκι ραγού με χυλοπίτες

Δοκιμάστε να μαγειρέψετε κόκορα κρασάτο ή αρνάκι ραγού με παραδοσιακές χυλοπίτες, μια τραχανόσουπα, μια χωριάτικη κοτόσουπα με τραχανά ή μια τραχανόπιτα με γραβιέρα, ένα μοσχαράκι με μανέστρα ή ένα κριθαρότο με μανιτάρια, ένα ταμπουλέ με κους-κους και φρέσκο δυόσμο.
Η γεύση τους και η νοστιμιά τους θα σας γυρίσει στο ζεστό, σπιτικό φαγητό του χωριού.
traxanosoupa-copy

1 Comment

  1. Exceptional!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *