Μεγάλη μέρα για τις γυναίκες που γιορτάστηκε με πολύ κέφι και όρεξη στο Yolenis Cooking Classes by Dina Nikolaou. Πολλές φίλες έδωσαν το παρόν για να απολαύσουν μοναδικές συνταγές με κυρίαρχο υλικό την σοκολάτα.
Μαζί μας, ο Γιώργος Παλυβός που με τα αγαπημένα μας κρασιά του «έντυσαν» τις μαγειρικές μου.
Μας έμαθε πως να απολαμβάνουμε το κρασί, ανάλογα με το φαγητό μας, πως να το συντηρούμε αλλά και μυστικά για την παραγωγή τους που μπορεί να καθορίσουν την ποιότητά του.
Η Ευαγγελία και η Βασιλική Παλυβού, κόρες του αγαπημένου οινοπαραγωγοί, ήταν όπως πάντα, μοναδικές, χαμογελαστές, χαρούμενες. Μας μίλησαν για τα αρώματα των κρασιών και πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε.
Απολαύσαμε ένα μοναδικό ριζότο με εσπεριδοειδή που το «παντρέψαμε» με ψαρονέφρι με σάλτσα σοκολάτας.
Η σαλάτα μας ήταν μια υπερπαραγωγή με σικορέ, καρύδια, σοκολάτα και βινεγκρέτ με πετιμέζι.
Το γλυκό μας… Σουφλέ με γκοφρέτες σοκολάτας έγινε ανάρπαστο.
Γιορτή της Γυναίκας + Σοκολάτα + Κρασιά Παλυβός = Απόλυτη επιτυχία!
Ευχαριστούμε Ντίνα μας