προορισμός…γεύση!

Η Εταιρία ΗΛΙΑΚΗΣ Α.Ε. λειτούργησε για πρώτη φορά το 1974 ως ατομική επιχείρηση με την επωνυμία Ηλιάκης Γεώργιος με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της οικογένειας Ηλιάκη.
Ίδρυσε ένα μικρό τυροκομείο στο Κάτω Μαλλάκι Ρεθύμνου για την τυροκόμηση του γάλακτος που παράγονταν από τα ζώα τους. Ο τυροκόμος και ιδρυτής της έχοντας όραμα να δημιουργήσει μία μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα και ένα σύγχρονο τυροκομείο που θα παράγει προϊόντα αγνά, ιδιαίτερης ποιότητας και αξίας παρασκευαζόμενα με τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο χωρίς προσθήκες διαφόρων υποκατάστατων αλλά μόνο με γάλα που θα παράγεται από την οικογένεια του και θα αγοράζεται από κτηνοτρόφους τις περιοχής του.
Ο Ηλιάκης Γεώργιος έχοντας πια τέσσερα παιδιά και στέλνοντας το μεγαλύτερο γιο του τον Κωνσταντίνο στην τυροκομική σχολή Ιωαννίνων το 1991 αποφασίζει να εκσυγχρονίσει το μικρό του τυροκομείο, το 1993 καταφέρνει να μετεγκατασταθεί στις καινούργιες του εγκαταστάσεις με την επωνυμία Ηλιάκης Γεώργιος & Σία Ο.Ε. Το 1996 τελειοποιεί την μονάδα του σε ένα χώρο έκτασης 999 τ.μ. (χώρος παραλαβής γάλακτος, συντήρησης, τυροκόμησης, πίεσης, αλατίσματος, ωρίμανσης, ψύξης και συσκευασίας).
Το 1997 μετατρέπεται σε ΗΛΙΑΚΗΣ Α.Ε.με τυροκόμο πια τον γιο του Κων/νο ο οποίος είναι πια συνεχιστής του.
Όταν το 2002 επιστρέφει πια και ο δεύτερος γιος του Ιωσήφ έχοντας τελειώσει τα Τ.Ε.Ι. Άρτας ως ζωωτέχνης ξεκινάει τον εκσυγχρονισμό της δεύτερης μονάδος της κτηνοτροφικής παραλαμβάνοντας από τον πατέρα του 300 πρόβατα ενταγμένος πια σε σχέδιο βελτίωσης δημιουργεί μια υπερσύχρονη μονάδα εκτροφής ζώων και παραγωγής γάλακτος η οποία τελειοποιείται το 2007 με δυνατότητα εκτροφής 700 ζώων. Συγχρόνως, γίνεται και διακινητής-πωλητής των προϊόντων στις αγορές τις Κρήτης.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας ΗΛΙΑΚΗ παράγονται από γάλα πρόβειο, αίγειο ή μίξη και των δύο, το οποίο αγοράζονται από κτηνοτρόφους της περιοχής τους, χωρίς προσθήκες διαφόρων υποκατάστατων που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Άλλωστε η μεγάλη ποικιλομορφία της μικροχλωρίδας που υπάρχει στα βουνά της Κρήτης, «εκμεταλλευόμενοι» σωστά με τα ζώα τους βοηθάει στην παραγωγή προϊόντων υψηλής βιολογικής αξίας. Στόχος τους είναι να καταφέρουν να κρατήσουν αγνά προϊόντα ιδιαίτερης ποιότητας και αξίας, παντρεύοντας την παράδοση, με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει το τυροκομείο και νομίζω, ότι αξίζει να έχουν για μια θέση στο τραπέζι σας.
Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας Μεράκι Ηλιάκη που ξεχωρίζουμε:

graviera-webΓραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π.
Παραδοσιακό σκληρό τυρί με συμπαγή ελαστική μάζα στην οποία υπάρχουν διάσπαρτες οπές. Παράγεται κατά κύριο λόγω από γάλα πρόβειο από ντόπια πρόβατα που βόσκουν ελεύθερα. Τυρί προπιονικής ζύμωσης με ελαφρώς υπόγλυκη γεύση, βουτυρώδης λόγω του λίπους, με ευχάριστες οργανοληπτικές ιδιότητες λόγω τις μακράς ωρίμανσης και του αγνού κρητικού γάλακτος. Απαραίτητη προϋπόθεση για να αναδειχθεί η γεύση και το άρωμα του είναι να τη βγάλουμε από το ψυγείο αρκετά νωρίτερα γιά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Μπορεί να συνοδεύσει όλα τα γεύματα, χρησιμοποιείται επιπλέον σαν πρόγευμα καθώς επίσης και σε συνταγές μαγειρικής. Ταιριάζει με φρούτα, παξιμάδια, κριτσίνια. Μπορούμε να την απολαύσουμε με μέλι, στη σαλάτα, σαγανάκι, τριμμένη σε διάφορα φαγητά.

kefalotyri-webΚεφαλοτύρι Κρήτης
Παρασκευάζεται τώρα και πολλούς αιώνες στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Γίνεται αποκλειστικά από πρόβειο και αίγειο γάλα .Η γεύση του είναι αλμυρή και πικάντικη. Πριν καταναλωθεί πρέπει να ωριμάσει για τρεις μήνες, είναι σκληρό τυρί και χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιο αλλά και τρυμμένο πάνω σε ζυμαρικά.

malakiotiko-webΜαλακιώτικο τυρί – Λευκό τυρί άλμης
Μαλακιώτικο τυρί γιτσικό ή πρόβειο (μπλέ ή πράσινο) επιτραπέζιο λευκό τυρί πού διατηρείται σε άλμη. Το γίδινο-σκληρό (πράσινο) παρασκευάζεται από 100% γίδινο γάλα με μέγιστη υγρασία 56% και λιποπεριεκτικότητα 43%. Το μαλακό πρόβειο (μπλε) με 100% πρόβειο ή 50% πρόβειο και 50% αίγειο με μέγιστη υγρασία 56% και λιποπεριεκτικότητα 43%. Η ημ. λήξης είναι 12 μήνες μετά την ημ. παραγωγής. Χρησιμοποιείται στην τοπική κουζίνα και αποτελεί ωραίο συνοδευτικό στην χωριάτικη σαλάτα.

athotyro-fr-webΑθότυρος φρέσκος
Είναι η μυζήθρα ή αλλιώς ανθότυρος φρέσκος,  ένα από τα παραδοσιακά τυριά της Ελλάδας και θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί από μόνη της μια ξεχωριστή κατηγορία τυριού. Παραδοσιακό, μαλακό τυρί τυρογάλακτος (ορός μετά την παραγωγή Γραβιέρας, Κεφαλοτυριού, Λευκού τυριού άλμης) παρασκευάζεται από τυρόγαλα πρόβειο ή γίδινο στο οποίο προστίθενται 20% αιγοπρόβειου γάλακτος. Χαρακτηρίζεται ως ένα μαλακό λευκό τυρί, με αφράτη λεία υφή, χωρίς οπές και μία κρεμώδη υπόγλυκη γεύση και χαμηλά λιπαρά, η οποία λιώνει στο στόμα αφήνοντας πίσω μια πλούσια εμπειρία. Είναι ιδανικό για δίαιτα, τρώγεται σκέτο ή με μέλι, εξαιρετικό και σε πολλές μαγειρικές παρασκευές αλμυρές ή γλυκές. Είναι ιδανικό σε πίτες, πιτάκια, τζεβρεμέδες, λυχναράκια, ανεβατά πιτάκια, συνοδευτικό με άλλα τυριά, σε σαλάτες, cheesecake, χειροποιήτα ραβιόλια γεμιστά με μυζήθρα και σπανάκι.

Ανθότυρος Ξηρός
Ο ξηρός ανθότυρος είναι στην ουσία ανθότυρος φρέσκος, αποξηραμένος και ώριμος, όπως το όνομα του ξεκάθαρα υπονοεί. Η βασική αιτία παραγωγής του ήταν η δημιουργία ενός τυριού λίγο πιο αλμυρού, το οποίο θα μπορούσε να τριφτεί. Χαρακτηρίζεται ως ένα ημίσκληρο, επιτραπέζιο τυρί, χρώματος λευκού, χωρίς οπές με μία υφάλμυρη, βουτυρώδη γεύση κάπως έντονη, με πλούσια αρωματικά χαρακτηριστικά. Παρασκευάζεται από κρητικό αιγοπρόβειο γάλα, από ντόπια ζώα που βόσκουν ελεύθερα και θεωρείται τυρί υψήλης ποιότητας και αξίας. Καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί ή τριμμένο πάνω σε μακαρονάδες.

mizithra-xini-webΜυζήθρα βαρελιού – Ξινή
Μαλακό αφορμάριστο τυρί που παρασκευάζεται όπως και η φρέσκια μυζήθρα μόνο που αφήνετε πριν καταναλωθεί, να ωριμάσει και να αποκτήσει μια όξινη ως υπόγλυκη γεύση, με πλούσια βουτυράτη υφή και μετρημένη αλμύρα. Αποτελεί βασικό συστατικό για τον παραδοσιακό κρητικό ντάκο μαζί με ψιλοκομμένη ντομάτα, ρίγανη, κάπαρη και δυόσμο. Δοκιμάστε τη επίσης στη σαλάτα, πάνω σε ψητά λαχανικά, σε πίτες (σαρικόπιτες, αγνόπιτες κ.ά.) συνδυασμένο με άλλα τυριά ή χόρτα.

gallotyri-webΓαλομυζήθρα ή Ντακοτύρι
Η γαλομυζήθρα λέγεται και πυχτόγαλο ή ντακοτύρι. Είναι μαλακό τυρί ωρίμανσης, αλοιφώδους υφής, με υπόξινη, ευχάριστη, δροσερή γεύση και άρωμα, παράγεται από αίγειο γάλα. Χρησιμοποιείται ως ορεκτικό, σε κουκουβάγιες, πάνω σε σαλάτα αντί για φέτα, σε κρεατότουρτες, σε μπουρέκια, αλλά και cheesecake. Αποτελεί βασικό συστατικό για τις φημισμένες  σφακιανόπιτες.

xigalo-webΞύγαλο
Μαλακό, λευκό, επιτραπέζιο τυρί, αλοιφώδους υφής, με υπόξινη, ευχάριστη δροσερή γεύση και άρωμα που παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα. Χρησιμοποιείται ως ορεκτικό.

 

 

Τουλουμοτύρι απλό ή με πιπεριά
Είναι σκληρό τυρί που παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα με πικάντικη γεύση και έντονο άρωμα. Είναι τυρί με ρίζες από τη Μικρά Ασία, που έχει διδαχθεί σε μας από μικρασιάτες που έχουν έρθει στην Ελλάδα μετά την Μικρασιατική Καταστροφή. Το τυρί αυτό ωριμάζει μέσα στην πρoβειά ζώου που χρησιμοποιείται μετά από μια συγκεκριμένη διαδικασία απολύμανσης και συντήρησης. Χρησιμοποιείται ως συνοδευτικός μεζές ρακής. Φτιάχνουν με αυτό υπέροχο σαγανάκι και για τους λάτρεις τις πικάντικης γεύσεις τριμμένο σαν συνοδευτικό σε μακαρονάδες.

Γιαούρτι παραδοσιακό πρόβειο
Παράγεται από 100% πρόβειο γάλα. Υπέροχο, με ξεχωριστά γευστικά χαρακτηριστικά τα οποία του προσδίδει το φρέσκο πρόβειο κρητικό γάλα, με μεγάλη θρεπτική αξία. Πολύ εύπεπτο, δροσερό, ελαφρύ, με γλυκιά γεύση χωρίς καθόλου συντηρητικά και μόνο με 6% λιπαρά γεγονός που το καθιστά ιδανικό για δίαιτες. Χρησιμοποιείται στην κουζίνα σε φαγητά ή σάλτσες, παγωτά, ντιπ, μιλκ σέικ. Σερβίρετε με ξηρούς καρπούς και μέλι ως επιδόρπιο.

Πικάντικο τυρί με μπούκοβο
Το πικάντικο τυρί με μπούκοβο είναι ένα σκληρό τυρί με βουτυρένια αρώματα, διακριτικό κάψιμο και θρυφτή υφή, σαν παρμεζάνα. Χρησιμοποιείται ως συνοδευτικός μεζές ρακής φτιάχνουν με αυτό υπέροχο σαγανάκι και για τους λάτρεις τις πικάντικης γεύσης, τριμμένο ως συνοδευτικό πάνω σε μακαρονάδες.

Τυρί τοστ, πρόβειο ή αίγειο
Σκληρό τυρί το οποίο έχει μπει τώρα και λίγα χρόνια το τυροκομείο μας στη διαδικασία να παράγει για να καλύψει τις ανάγκες τις αγοράς. Το πρόβειο τυρί του τοστ παράγεται από 100% πρόβειο γάλα, είναι τυρί προποιονικής ζύμωσης με ελαφρώς υπόγλυκη γεύση και ευχάριστες οργανοληπτικές ιδιότητες. Το αίγειο τυρί του τόστ παράγεται απο 100% αίγειο γάλα είναι τυρί προποιονικής ζύμωσης με ευχάριστη, αλμυρή, πικάντικη γεύση και πλούσιο άρωμα. Τα παραπάνω τυριά καταναλώνονται για τη δημιουργία τοστ, σουφλέ, πίτσας κ.ά.

staka-webΣτακοβούτυρο
Είναι προϊόν που παράγεται μετά από βράσιμο αιγοπρόβειας κρέμας (ανθόγαλου) και έχει 95% λιπαρά. Χρησιμοποιείται στην κουζίνα για να δώσει ιδιαίτερο άρωμα στα παραδοσιακά φαγητά όπως είναι το πιλάφι, το ψητό και στην ζαχαροπλαστική για να δώσει ιδιαίτερο άρωμα και γεύση στα γλυκά ή στα κουλουράκια, τσουρεκάκια κ.ά.

Ξινόχοντρος Κρήτης
Ο ξινόχοντρος είναι το προϊόν που προκύπτει με την ανάμειξη ξινισμένου γάλακτος (πρόβειου ή αίγειου) και του χονδροαλεσμένου σιταριού. Παράγεται αποκλειστικά στην Κρήτη τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι ιδανικό βραδινό το χειμώνα η σούπα με ξινόχοντρο, ιδιαίτερα νόστιμη τόσο αν χρησιμοποιηθεί  ζουμί απο κάποιο κρεατικό όσο και αν βράσει με μία ντοματούλα, αποτελεί και μέρος πολλών παραδοσιακών φαγητών τις Κρήτης. Είναι προϊόν με μέγιστη υγρασία 8% το λίπος δεν ξεπερνά το 15% και το αλάτι το 5%. Η ημερομηνία λήξης του είναι 18 μήνες μετα την ημερομηνία παραγωγής.

Τα προϊόντα ΜΕΡΑΚΙ ΗΛΙΑΚΗ θα τα βρείτε:
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΣΙΚΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, Χατζηχρήστου 8, Ακρόπολη, 210-9224060 • ΜΠΟΥΤΖΑΡΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Ακαδημίας Πλάτωνος, Κολωνός, 210-5157415 • ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ, Εργοτίμου 3, 213-0260805 • ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρόκλου 31, Πλατεία Βαρνάβα, 210-7560055 • MΠΑΡΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Σεπολίων 76, Σεπόλια, 210-5147667 • ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Αγίου Ιωάννη 41, Αγία Παρασκευή • ΓΚΕΖΕΠΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Πεντέλης 44 Αγία Παρασκευή, 210-6006500 • ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Τ.Ε., 17ο χιλ.Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας, Νέα Κηφισιά, 210-6206800 • Κ. ΚΩΣΤΑΚΗΣ – Ι. ΠΕΤΡΗΣ Ο.Ε, Αγίας Παρασκευής 65, Αθήνα, 211-0122071 • ΥΙΟΙ   ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ Ε.Ε, Χρεμωνίδου 53, Αθήνα, 210-7667831 • ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, Μεσογείων 346, Χολαργός, 211-4110627 • ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ, Πεύκων 139Α, Ν. Ηράκλειο, 215-5701101 • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Εθνικής Αντιστάσεως 174, Καισαριανή, 213-0158946 • ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΛΕΙΑ, Ελ. Βενιζέλου, Καλλιθέα, 213-0295883 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. Αφροδίτης 39, Π. Φάληρο, 210-9830268 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε., Φαίδρας 6 & Παναγούλη, Γλυφάδα, 210-8983348 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε., Π. Πέτρου 35, Γλυφάδα, 210-8940826 • ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 2, Ηλιούπολη, 210-9954500 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε., Προόδου & Ερμού, Πανόραμα Βούλας, 210-8996216 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε., Απόλλωνος 2, Βάρκιζα, 210-9659906 • Β.& Ν. ΑΝΔΡΙΑΚΑΙΝΑΣ Ο.Ε., Αγίου Γεωργίου 57, Ίλιον, 210-5717185 • Δ.ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε., Θηβών 381, Αιγάλεω, 210-5771600 • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, Αίαντος 59, Ίλιον,  210-2622441 • ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ζαχαρία Παπαντωνίου 54-58, Γαλάτσι, 210-2621940 • ΝΥΚΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Αρκαδίας 23, Περιστέρι, 210-5734215 • ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, Δημοκρατίας  203, Μενίδι, 6940866178 • ΜΠΑΡΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Εθνικής Αντιστάσεως 174, Καισαριανή, 210-4836095 • ΔΡΥΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΙΜΙΟΥ, Αγίων Αναργύρων 38, Αγ. Ανάργυροι, 210-2853846 • ΚΑΛΙΑΝΟΤΗΣ  Μ & ΣΙΑ Ο.Ε., Δεκελίας 148, Νέα Φιλαδέλφεια, 210-2523919 • ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, Ταξιαρχών 97, Κορυδαλλός, 210-5441385 • ΛΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, Ελληνικής Δημοκρατίας 40, Νέο Φάληρο, 22990-24958
ΝΗΣΙΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
• ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Αιαντίου 6η στάση, Σαλαμίνα, 210-4653518 • ΧΑΡΑ Α.Ε. Βερίτη 36, Χίος, 22710-94395 • ΠΕΡΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Θέση Ζαούση, Τρίκαλα, 24310-77802 • ΛΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Κριεζότου 67, Χαλκίδα, 22210-78440 • ΤΑΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, Άρκαστα, Κάρπαθος, 22450-61101 • ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Παραλία Πλάκας, Νάξος, 22850-41233 • ΝΙΚΟΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ, Πύργος Σαντορίνης, Σαντορίνη, 22860-21266
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
• ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, Κασσάνδρου 34, Θεσσαλονίκη, 2310-250996 • ΠΙΤΡΟΠΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, Αγνώστου Στρατιώτη 5, Θεσσαλονίκη, 2310-278417 • ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Θεσσαλονίκη, 2310-704488
ΚΡΗΤΗ
• ΗΛΙΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Λαϊκή Αγορά, Δευτ. Καλλιθέα, Πέμπ. Πλατεία Τέσσερις Μάρτυρες, Ρέθυμνο, 6986-747747 • ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Λαϊκη Αγορά, Σάββ. Κουμπές, Ρέθυμνο, 6979-798975 • ΠΑΥΛΑΚΗΣ Α.Ε., Ατσιπόπουλο, Ρέθυμνο, 28310-38970 • ΠΑΥΛΑΚΗΣ Α.Ε., Ηγ. Γαβριήλ, Ρέθυμνο, 28310-57156 • ΠΑΥΛΑΚΗΣ Α.Ε., Αγγ. Σικελιανού, Ρέθυμνο, 28310-54809 • ΠΑΥΛΑΚΗΣ Α.Ε., Μασταμπάς, Ρέθυμνο, 28310-24531 • ΠΑΥΛΑΚΗΣ Α.Ε., Μάχης Κρήτης 26, Ρέθυμνο, 28310-54580 • ΠΑΥΛΑΚΗΣ Α.Ε., Μάχης Κρήτης 178, Ρέθυμνο, 28310-28490 • ΑΦΟΙ. ΑΝΤΩΝΑΚΗ Ο.Ε., Μοάτσου 9, Ρέθυμνο, 28310-55485 • ΑΦΟΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο.Ε., Γεράνι, Ρέθυμνο, 28310-32340 • ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Α.Ε.Ε., Επισκοπή, Ρέθυμνο, 28310-61733 • ΧΑΜΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, Μελισινού 5, Ρέθυμνο, 28310-23780 • ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Σταμαθιουδάκη 17, Ρέθυμνο, 28310-21536 • ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, Κουρμούλη 73, Ρέθυμνο • ΚΟΥΡΜΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ, Τζάνε Μπουνιαλή 7, Ρέθυμνο, 28310-23550 • ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, Εθνικής Αντιστάσεως 98, Ρέθυμνο • Ι. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΚΗΣ Μ. ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Ο.Ε., Σταμαθιουδάκη Αναγνώστου 4, Ρέθυμνο, 28310-56990 • ΕL GRECO, Πηγιανός Κάμπος, Ρέθυμνο, 28310-71102 • ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε., Πλατανιάς, Ρέθυμνο, 28310-21564 • ΒΕΡΙΚΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, Άγιος Ανδρέας, Ρέθυμνο, 28310-31777 • ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Ατσιποπουλο, Ρέθυμνο, 28310-31414 • ΔΡΑΜΥΛΑΡΑΚΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ, Κριαρή 13Α, Ρέθυμνο, 28310-22778 • ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΣΙΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Κόμβος Ατσιπόπουλου, Ρέθυμνο, 28310-22423 • ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, Άγιος Ανδρέας, Ρέθυμνο, 28310- 32018 • ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, Πλατανιάς, Ρέθυμνο • ΖΑΚΙΝΘΙΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ, Αρμένιοι, Ρέθυμνο, 28310-41332 • ΣΤΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Εστιατόριο, Γαλέρα, Σταμαθιουδάκη 93, Ρέθυμνο • ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ Α.Ξ.Τ.Ε., Ξανθουδίδου 21, Ρέθυμνο, 28310-51289 • ΤΖΙΤΖΙΡΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ, Σέλλια, Ρέθυμνο • ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Μαργαρίτες, Ρέθυμνο • ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Μικρή Γωνιά, Ρέθυμνο, 28310-31852 • KARAMEL BEACH HOTEL, Αδελιανός Κάμπος, Ρέθυμνο, 28310-71803 • ΠΕΤΡΑΚΗΣ Π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, Κούμπες, Ρέθυμνο, 28310-25024 • ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Πρίνες, Ρέθυμνο • ΚΟΥΡΜΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Σέλλια, Ρέθυμνο, ΗΛΙΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, Κ. Παλαμά 14, Ρέθυμνο • ΒΑΛΑΣΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, Αρμένιοι, Ρέθυμνο, 28310-41012 • ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Γερμανικό Πουλί, Χανιά, 28210-90806 • ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Δεληγιάννη, Χανιά, 28210-83005 • ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ Ε. ΠΟΛΕΝΤΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Δημοτική Αγορά 61, Χανιά, 28210-43977 • ΜΠΟΝΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Δημοτική Αγορά 10, Χανιά • ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Πλατεία Σούδας, Χανιά, 28210-89455 • ΜΕΛΙΣΟΥΡΓΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, Ηρώων Πολυτεχνείου 14, Χανιά • Κ.& Δ. ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ, Μουρνιές, Χανιά, 28210-96184 • ΝΕΧΑΝΤ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΑΜΠΙΛ, Ακτή Κουντουριώτη 57, Χανιά • ΚΑΝΤΙΑ ΜΑΡΚΕΤ, Καραλέ 6, Χανιά, 28210-40501 • ΚΟΥΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ, Νικολάου Σκουλά 58, Χανιά, 28210- 91567 • ΓΟΥΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Ελ. Βενιζέλου 79, Κουνουπιδιανά, Χανιά, 6974034543, • ΜΠΟΤΟΝΑΚΗ ΑΓΑΘΗ, Ανδρέα Παπανδρέου 70, Χανιά, 6977818717 • ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Λεωφ. Κνωσού 172, Ηράκλειο, 2810-327540 • ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ικάρου 26, Ηράκλειο, 2810-331069 • ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου, Ηράκλειο, 2810-381551 • ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Μαιάνδρου & Πετρακογιώργη, Ηράκλειο, 2810-314414 • ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, 62 Μαρτύρων, Ηράκλειο, 2810-373020 • ΧΝΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Γ. Παπανδρέου 20, Ηράκλειο, 2810- 280887 • ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κάτω Γούβες, Ηράκλειο, 28970- 41103 • ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Γαζή, Ηράκλειο, 2810-824939 • ΚΟΥΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Διονυσίου Σολωμού 10, Άγιος Νικόλαος, • ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Τζιβέρη, Ιεράπετρα • Π. & Λ. ΚΑΣΤΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Ακτή Παπανικολάου, Ιεράπετρα, 28410- 22705 • Π. & Λ. ΚΑΣΤΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Πλ. Ελευθερίου Βενιζέλου 104, Ιεράπετρα • ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Ι. ΑΝΝΑ, Κολυμπός Ρούσα, Άγιος Νικόλαος • ΑΤΣΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ, Κρίτσα, Άγιος Νικόλαος • ΜΠΡΟΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, Κρίτσα, Άγιος Νικόλαος • ΑΒΡΑΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Εντός Γενικού Νοσοκομείου, Άγιος Νικόλαος • ΣΥΦΑΚΗ-ΚΟΥΦΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Γαλίνη, Ιεράπετρα • ΤΕΛΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ, Καβούσι, Ιεράπετρα • ΗΛΙΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ, Λαϊκή Αγορά Τρίτη, Σητεία, 6986747747 • ΗΛΙΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ, Λαϊκή Αγορά Τετάρτη, Άγιος Νικόλαος, 6986747747 • ΗΛΙΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ, Λαϊκή Αγορά Σάββατο, Σητεία, 6986747747 • ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Άγιος Νικόλαος, 28410-23606
ΕΥΡΩΠΗ
BORAKIS LTD, 17, Horsheshoe Close Balsam 4, Μεγάλη Βρετανία, 7779591811
Info:
Μεράκι Ηλιάκη
Κάτω Μαλάκι Ρέθυμνο, 74100
Τηλ: 28310 58908
Fax: 28310 58908
email: [email protected]
www.merakieliaki.gr

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *