destination taste!

Τέλεια αυγά μάτια

Τέλεια αυγά μάτια

Μην σας φαίνεται τόσο δύσκολο! Όλοι ξεκινάμε από το να τηγανίζουμε αυγά, είναι ότι πιο απλό. Αλλά είναι και πιο δύσκολο να τα τηγανίσετε καλά και να παραμείνει ο κρόκος στη μέση. Διότι, σπάζοντας τα αυγά σας στο τηγάνι, ο κρόκος τείνει να πηγαίνει προς το πλάι και το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα και τόσο καλό.
Έτσι λοιπόν για να έχετε τα τέλεια τηγανητά αυγά… θα πρέπει απλώς να βάλετε τα αυγά σας στο ψυγείο σας… ανάποδα!



Dina’s Daily RecipesΠικάντικο ρολό κοτόπουλο, γεμιστό με πιπεριές

Dina’s Daily RecipesΡύζι τηγανητό με λαχανικά και αυγά

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο