Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ο GAULT & MILLAU ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο GAULT & MILLAU ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μέσα από μια λαμπερή βραδιά που έφερε κοντά όλο τον κόσμο της εγχώριας γαστρονομικής σκηνής αλλά και όλους  τους επώνυμους λάτρεις του καλού φαγητού, ο Gault & Millau ανακοίνωσε επισήμως την έναρξη του στην χώρα μας.
Η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάπου διαφορετικά εκτός από την Γαλλική Πρεσβεία, αφού η Γαλλία είναι η μαμά – χώρα του παγκόσμιου οδηγού εστιατορίων αλλά και γενέτειρα της υψηλής γαστρονομίας.
Την βραδιά άνοιξε ο Γάλλος Πρέσβης Christophe Chantepy ενώ ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου του Gault & Millau International, Come de Cherisey αλλά και του CEO του Gault & Millau Greece, Στέλιου Γρηγοριάδη.
Η επιτυχία της startup Be Foo που ξεκίνησε στην Γαλλία μέσα από την προσπάθεια του Στέλιου Γρηγοριάδη να προωθήσει την υγιεινή & σωστή διατροφή τον έβαλε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το πάθος και η αγάπη του για το ποιοτικό φαγητό έπεισαν τον θεσμό να τον εμπιστευτεί και έτσι η Gault & Millau στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός.
Ο Πρόεδρος του Gault & Millau Greece έκλεισε την ομιλία του με την υπόσχεση ότι η ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της θα ταξιδέψουν μέσα από το διεθνές δίκτυο του Gault&Millau και η χώρα μας θα μπει στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.
Προσωπικότητες όπως ο Γάλλος γευσιγνώστης & δημοσιογράφος Sebastien Ripari, o Ηλίας Μαμαλάκης, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Ντίνα Νικολάου και ο Δημήτρης Κατριβέσης μίλησαν για την αγάπη τους στην ελληνική κουζίνα και στα προϊόντα της και καλωσόρισαν τον θεσμό στον τόπο μας.
Στην βραδιά έδωσαν ιδιαίτερα γευστικό χαρακτήρα τα εδέσματα με μεσογειακό χαρακτήρα που επιμελήθηκε το catering club service, τα ποτά με βάση το Metaxa 12 αστέρων που δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να προσφέρουν μια πραγματική fine drinking εμπειρία στους καλεσμένους άλλα και τα κρασιά από το κτήμα Παλυβός που μας καλωσόρισαν με το ημίγλυκο και ημιαφρώδες Bee και μας κράτησαν παρέα μέχρι το τέλος με τις πέτρινες πλαγιές και το Νεμέα.


Related Posts

QUESADILLAS ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ

QUESADILLAS ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ

Η quasadilla (κεσαδίγια) είναι το γρήγορο και νόστιμο σνακ των μεξικανών. Με 2 τορτίγιες και γέμιση ανάλογη με τα γούστα σας μπορείτε να φτιάξετε πεντανόστιμα και χορταστικά πιάτα. Για την συνταγή που σας δίνω, μπορείτε να αξιοποιήσετε και το «στεγνό» κοτόπουλο που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα. Απλά ψιλοκόψτε το και «ξαναζωντανέψτε το» σε κάτι καινούριο.

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΖΕΒΡΑ

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΖΕΒΡΑ

Η απόλυτη τούρτα σοκολατίνα με εντυπωσιακές ρίγες που θυμίζουν ζέβρα. Η τεχνική της «ζέβρας» στα κέικ, είναι διάσημη, αλλά η σε μορφή τούρτας μπορείτε να την φτιάξετε για γενέθλια ή επίσημα τραπέζια.



Subscribe