Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Η NTINA ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Η NTINA ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Με την μαγειρική εμπειρία της, την εμμονή στην ποιότητα, την ευαισθησία και το πάθος της για την ανάπτυξη της σωστής διατροφικής συνείδησης και αντίληψης, η Chef Ντίνα Νικολάου δικαίως έχει τον ρόλο της πρέσβειρας για το 1ο Βιολογικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από τις 11 μέχρι και τις 13 Μάϊου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.
Με σκοπό να συνδράμει στην ενδυνάμωση της κουλτούρας των βιολογικών προϊόντων, η Ντίνα Νικολάου θα μας ενημερώσει και θα επιχειρήσει να μας εκπαιδεύσει αλλά και να μας προτείνει συνταγές με υγιεινό διατροφικό χαρακτήρα.
Πλάι της θα βρεθούν φίλοι από τον κόσμο της γαστρονομίας όπως ο γνωστός από την τηλεοπτική και μαγειρική του πορεία Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο επίσημος Chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean Marie Hoffmann, ο Chef της βιολογικής κουζίνας του «Nice n Easy» Χρήστος Αθανασιάδης

Αλέξανδρος Παπανδρέου | Jean Marie Hoffmann | Χρήστος Αθανασιάδης

αλλά και γνωστές food blogger όπως η «Funky Cook» – Εύα Μονοχάρη, η «The Ηealthy Cook» – Εύη Σκούρα και η «Πάστα Φλώρα» – Ιωάννα Χαλμούκη.

Εύα Μονοχάρη | Εύη Σκούρα | Ιωάννα Χαλμούκη

Η μαγειρική σκηνή του βιολογικού φεστιβάλ θα πλημμυρίσει από εποχικά φρούτα, λαχανικά και βιολογικά προϊόντα κάθε λογής, ενώ θα έχει δια δραστικό ύφος, καθώς οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν την εκτέλεση των συνταγών, θα θέσουν ερωτήματα, θα συνομιλήσουν με τη Ντίνα, τους chef και τις blogger και θα δοκιμάσουν τις γευστικές τους δημιουργίες.
Μια γιορτή για τα βιολογικά προϊόντα, την ποιότητα, την διατροφή και την μαγειρική.
Να είστε όλοι εκεί!

Δείτε περισσότερα στο site του Bio Festival


Related Posts

QUESADILLAS ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ

QUESADILLAS ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ

Η quasadilla (κεσαδίγια) είναι το γρήγορο και νόστιμο σνακ των μεξικανών. Με 2 τορτίγιες και γέμιση ανάλογη με τα γούστα σας μπορείτε να φτιάξετε πεντανόστιμα και χορταστικά πιάτα. Για την συνταγή που σας δίνω, μπορείτε να αξιοποιήσετε και το «στεγνό» κοτόπουλο που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα. Απλά ψιλοκόψτε το και «ξαναζωντανέψτε το» σε κάτι καινούριο.

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΖΕΒΡΑ

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΖΕΒΡΑ

Η απόλυτη τούρτα σοκολατίνα με εντυπωσιακές ρίγες που θυμίζουν ζέβρα. Η τεχνική της «ζέβρας» στα κέικ, είναι διάσημη, αλλά η σε μορφή τούρτας μπορείτε να την φτιάξετε για γενέθλια ή επίσημα τραπέζια.



Subscribe