Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Δημιουργώντας με φρούτα

Δημιουργώντας με φρούτα

Ένα βιβλίο, αληθινό γευστικό ταξίδι στη Μεσόγειο των φρούτων και των χυμών. Μερικές από τις πιο διάσημες και κλασικές συνταγές με φρούτα, όπως η crθme brulee με καρύδα, η pannacotta με βατόμουρα και η πάπια με πορτοκάλι, συναντούν τις πλέον σοφιστικέ συνταγές με πρωταγωνιστή τα φρούτα, με μία όμως ιδιαιτερότητα: τα φρούτα απεγκλωβίζονται, πλέον, από το γλυκό τους θρόνο στη ζαχαροπλαστική και χαρίζουν απλόχερα τη νοστιμιά και τους χυμούς τους στη μαγειρική, σε μερικά από τα πιο ευφάνταστα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.
Παρακολουθήστε βήμα προς βήμα την εκτέλεση μερικών από τις πιο χαρακτηριστικές συνταγές του βιβλίου, στη βιντεοκασέτα έκπληξη που το συνοδεύει.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe