Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ένα σεμινάριο έφτασε στη «Νήσος» με «7 Μποφόρ»

Ένα σεμινάριο έφτασε στη «Νήσος» με «7 Μποφόρ»

Πραγματικό γλέντι γεύσης το σεμινάριο της Τετάρτης (7/2) με θέμα τα αρνίσια και τα μοσχαρίσια κότσια. Δύο συνταγές υπερπαραγωγή που έκλεψαν τα αρώματα από την μοναδική, ελληνική μπύρα «Νήσος». Ο Αλέξανδρος Κουρής, ήταν εκεί, για να μας συστήσει τη νέα του μαύρη μπύρα με το πρωτότυπο όνομα «7 Μποφόρ». Μας μίλησε πως ξεκίνησε η μπύρας «Νήσος», όλα τα στάδια παραγωγής της αλλά και τη βράβευσή της σε μεγάλους, πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Ήταν ότι καλύτερο χρειαζόταν για να συνοδεύσουμε τα απίθανα κότσια αλλά και την δροσερή σαλάτα με πορτοκάλι. Η βραδιά έκλεισε γλυκά με μια αφράτη μους με μπανάνα, χαλβά και κόκκινα φρούτα.

185017 185322 190239 191420 194506 195658 200854 201804 210246


Related Posts

8 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΕΡΓΚΕΡ

8 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΕΡΓΚΕΡ

Δεν υπάρχει εργένης, φοιτητής ή φοιτήτρια που να μην αγαπάει τα μπέργκερ. Γίνονται εύκολα, αποθηκεύοντας στην κατάψυξη και τα έχεις εύκολα κάθε στιγμή, οποιαδήποτε μέρα. Αρκεί να ακολουθήσετε 8 βασικά βήματα. Το κρέας Αγοράζεις κυρίως μοσχαρίσιο, από σχετικά λιπαρό κομμάτι. Τα λιπαρά κομμάτια είναι και […]

Παρουσίαση του βιβλίου «Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας»

Παρουσίαση του βιβλίου «Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας»

Στο ασφυκτικά γεμάτο καφέ του Public Συντάγματος απολαύσαμε το νέο βιβλίο της δημοφιλούς σεφ…