Οι αντζούγιες είναι ψάρια βελτιώνουν τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Πλούσιες σε πρωτεΐνες, κάνουν καλό για την υγεία μας, αλλά είναι επίσης και πολύ αλμυρές. Και αυτό δεν είναι πάντα ευχάριστο, ειδικά για τα παιδιά. Ωστόσο, μας αρέσει αυτό το μικρό ψάρι να το βάζουμε σε σαλάτες, ή σε πίτσες.
Αν λοιπόν θέλετε να μετριάσετε αυτή την έντονη, αλμυρή γεύση τους κάντε το εξής:
Αφού ξεπλύνετε καλά τις αντζούγιες από το αλάτι και τις καθαρίσετε, βάλτε τες για 2 ώρες στο γάλα. Ξεπλύντε τες και διατηρείστε τες στο λάδι.
Excellent!