Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Πώς να ξαλμυρίσετε καλά τις αντζούγιες;

Πώς να ξαλμυρίσετε καλά τις αντζούγιες;

Οι αντζούγιες είναι ψάρια βελτιώνουν τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Πλούσιες σε πρωτεΐνες, κάνουν καλό για την υγεία μας, αλλά είναι επίσης και πολύ αλμυρές. Και αυτό δεν είναι πάντα ευχάριστο, ειδικά για τα παιδιά. Ωστόσο, μας αρέσει αυτό το μικρό ψάρι να το βάζουμε σε σαλάτες, ή σε πίτσες.
Αν λοιπόν θέλετε να μετριάσετε αυτή την έντονη, αλμυρή γεύση τους κάντε το εξής:
Αφού ξεπλύνετε καλά τις αντζούγιες από το αλάτι και τις καθαρίσετε, βάλτε τες για 2 ώρες στο γάλα. Ξεπλύντε τες και διατηρείστε τες στο λάδι.


Related Posts

Κατεψυγμένα αλιεύματα: οι πρωταγωνιστές της Σαρακοστής

Κατεψυγμένα αλιεύματα: οι πρωταγωνιστές της Σαρακοστής

Τα αλιεύματα με πρωταγωνιστές τα μαλάκια και τα οστρακόδερμα αποτελούν τον επίτιμο καλεσμένο του σαρακοστιανού τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας αλλά και τη βασική πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας κατά τη διάρκεια της νηστείας. Τις περισσότερες φορές μάλιστα η φρεσκοκατεψυγμένη έκδοση των αλιευμάτων αποτελεί και την […]

ΜΕΡΙΔΑ… ΓΙΑ ΔΥΟ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗ!

ΜΕΡΙΔΑ… ΓΙΑ ΔΥΟ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗ!

Ακόμη κι αν δεν το συνηθίζετε, σίγουρα θα έτυχε κάποια στιγμή να πάτε μόνοι σας έξω για καφέ ή φαγητό. Θυμάστε μήπως το βλέμμα αυτού που σας σέρβιρε; Ανήκετε στην κατηγορία ψηλή ξανθιά με εντυπωσιακό ντύσιμο ή ψηλός αξύριστος μελαχρινός με γυμνασμένους κοιλιακούς; Τότε εντάξει, […]



Subscribe