Ένα μοναδικό σεμινάριο με θέμα «Τα γεμιστά κέικ των Χριστουγέννων» απόλαυσαν όλοι, όσοι παρευρέθηκαν στις 21 Δεκεμβρίου στο Yoleni’s Cooking Classes by Dina Nikolaou. Ο χώρος γέμισε αρώματα και πολλοί που έκαναν τα ψώνια τους στους ορόφους του Yoleni’s πέρασαν για να δοκιμάσουν. Το Κέικ καρότο με ψημένη κρέμα τυριού και γλάσο πορτοκάλι, το Υγρό κέικ λεμόνι με κρέμα κάστανο αλλά και το Κέικ κόκκινων φρούτων, συνδυάστηκαν τέλεια με τα μοσχοβολιστά, ελληνικά ροφήματα από την Oreanthi.
Πολύ χρήσιμο…