προορισμός…γεύση!

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε, ανήμερα του Πάσχα 2022, το Vegan Πασχαλινό Πικ Νικ, που διοργανώθηκε στον Εθνικό Κήπο.  Το meet up έφερε κοντά πάνω από 60 vegetarian και vegan άτομα, για το οποίο δημιούργησαν υπέροχα αυστηρά χορτοφαγικά πιάτα προκειμένου να τα απολαύσουν στο Πασχαλινό αυτό Πικ Νικ.  

Ψυχή της πρωτότυπης εκδήλωσης ήταν η Χριστίνα Ζουπάνου, content creator του Instagram προφίλ @veganfoodie (www.instagram.com/aveganfoodie_/), μέσα από το οποίο προωθεί το βιγκανισμό και τη μετάβαση προς έναν (πιο) χορτοφαγικό τρόπο ζωής. Όπως είπε και η ίδια, “Συζητώντας με τους ανθρώπους συνειδητοποίησα ότι ολοένα και περισσότεροι χορτοφάγοι και vegan περνούν τη μέρα του Πάσχα -και όχι μόνο- μόνοι τους για να μη συμμετάσχουν σε μια γιορτή που αντιβαίνει τις αρχές τους. Ήρθε λοιπόν η ώρα να καθιερώσουμε και εμείς τις δικές μας παραδόσεις και να οργανώνουμε κάθε χρόνο μια όμορφη, vegan Κυριακή του Πάσχα!” 

Εκτός από το «Vegan Meet Up» που ήδη εξελίσσεται σε θεσμό, η Χριστίνα Ζουπάνου σχεδιάζει μηνιαία vegan events με συγκεκριμένη θεματολογία. Στόχος είναι η δημιουργία ενός δυναμικού vegan community, προκειμένου να εξαλειφθεί η περιθωριοποίηση που αισθάνονται τα βίγκαν άτομα, καθώς η επιλογή αυτή δεν είναι ακόμα ευρέως διαδεδομένη στην Ελλάδα. 

Προκειμένου να μην χάνετε τέτοια event, ακολουθήστε το A Vegan Foodie στο Facebook και στο Instagram και stay tuned!  

author-sign

Δείτε επίσης...