προορισμός…γεύση!

Σε θερμό και ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε, πριν από μερικές ημέρες, στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, η πρώτη συνάντηση της συντακτικής επιτροπής του νέου περιοδικού Women in Business. Μίας νέας, πρωτοποριακής έκδοσης του Ομίλου Zita, που σαν στόχο έχει να προβάλει και να αναδείξει το γυναικείο επιχειρείν, να αποτελέσει εργαλείο ενδυνάμωσης, αλλά και μοχλό διασύνδεσης όλων των γυναικών επιχειρηματιών/ στελεχών επιχειρήσεων.

Το νέο περιοδικό επιδιώκει την πλήρη, έγκριτη και σφαιρική ενημέρωση των γυναικών που κατέχουν ηγετικές θέσεις στο επιχειρείν, καθώς και των γυναικών που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα. 

“Είναι γεγονός πως στη χώρα μας το γυναικείο δυναμικό του επιχειρείν παραμένει αναξιοποίητο σε σχέση με τα περισσότερα ανεπτυγμένα κράτη. Αυτό το δυναμικό θέλουμε να ενισχύσουμε, να ενδυναμώσουμε, να εμπνεύσουμε”, τόνισε ο πρόεδρος του Ομίλου Zita, κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης. 

Προς αυτή την κατεύθυνση, εκτός από την πρωτοποριακή τριμηνιαία έκδοση, ο Όμιλος, σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, θα πραγματοποιεί και εκπαιδευτικά σεμινάρια γυναικείας επιχειρηματικότητας.

14 σπουδαίες γυναίκες έχουν ήδη ενώσει την εμπειρία, τη γνώση, τις ιδέες και τις δυνάμεις τους στο νέο εγχείρημα,  συμμετέχοντας στη Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού. 

Το γυναικείο επιχειρείν έχει πλέον το δικό του περιοδικό: Women in Business!

Διαθέσιμο, κάθε τρίμηνο στα περίπτερα, ως ένθετο σε μεγάλη ημερήσια εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας, αλλά και ταχυδρομικά, σε χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο! 

Η έκδοση υποστηρίζεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

1 Comment

  1. Flavorful

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *