προορισμός…γεύση!

Η GENKA1877, η ιστορική, Ελληνική, οικογενειακή εμπορική εταιρία με δραστηριότητα από το 1877, αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή στην Ελλάδα της σειράς κρασιών της γνωστής pop star, Kylie Minogue που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2020 και γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Με πολλαπλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δυο βραβείων Gold από το έγκριτο Drinks Business Wine Awards, τα κρασιά της Kylie Minogue έχουν καταφέρει μέσα σε 3 χρόνια να κατακτήσουν την κορυφή σε πωλήσεις ροζέ στην Αγγλία!

Στην Ελληνική αγορά αναμένονται πέντε ετικέτες με την υπογραφή της Kylie Minogue, η κάθε μια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από απαλό ροζέ Προβηγκίας μέχρι Prosecco Rose, Αφρώδες Ροζέ χωρίς αλκοόλ και κρεμώδες Chardonnay από τη χώρα καταγωγής της, την Αυστραλία.

Λίγα λόγια για την Kylie Minogue

Η γνωστή ερμηνεύτρια έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους, τα τραγούδια της έχουν συμπεριληφθεί 34 φορές στα 10 κορυφαία ενώ για 7 φορές έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση! Το 2008 της απονέμεται το OBE για τις υπηρεσίες της στη μουσική καθώς και η ύψιστη τιμητική διάκριση καλλιτεχνών στη Γαλλία, Chevalier Dans L’odre Des Arts et Des Lettres, από τη Γαλλική Δημοκρατία, για τη συνδρομή της στον εμπλουτισμό της Γαλλικής κουλτούρας.

Λίγα λόγια για τη GENKA1877

Η GENKA1877, η ιστορική, Ελληνική, οικογενειακή εμπορική εταιρία με δραστηριότητα από το 1877, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εισαγωγείς κρασιών, αποσταγμάτων και delicatessen, αφού αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα τα πιο ισχυρά brands, των καλύτερων παραγωγών παγκοσμίως. Σπουδαίοι οίκοι όπως Baron Philippe de Rothschild, Marchesi Antinori, Miguel Torres, Penfolds και δεκάδες ακόμα, εκπροσωπούνται αποκλειστικά από τη GENKA1877.

Η GENKA1877 διαθέτει έξι καταστήματα λιανικής πώλησης, τα Cellier σε, Κηφισιά, Μαρούσι, Ψυχικό, Σύνταγμα, Συγγρού ΦΙΞ και Συγγρού ενώ σύντομα ανοίγει τις πόρτες του το 7ο κατάστημα της αλυσίδας στο Navarino Agora. Ίδρυσε το πρώτο Wine Club στην Ελλάδα το 1989 και διοργανώνει την έκθεση – θεσμό, “Cellier Wine Fair”, εδώ και 15 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *