προορισμός…γεύση!

Γιατί προσφέρουν αγάπη στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Ποιο είναι το «πολύτιμο έκθεμα» της ΑΒ Βασιλόπουλος; Τα Πασχαλινά της Αβγά, που για 6η συνεχή χρονιά, είναι αφιερωμένα σε πράξεις προσφοράς, που αλλάζουν τον κόσμο των παιδιών προς το καλύτερο.   
Φέτος, με κάθε αγορά ενός Πασχαλινού Αβγού της ΑΒ, οι πελάτες συνεισφέρουν με 0,30€ για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ, του πρώτου ελληνικού φιλανθρωπικού σωματείου στην Ελλάδα, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με αναπηρίες.Ταυτόχρονα, η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τις θεραπείες των γενναίων αυτών παιδιών.
Με αυτόν τον τρόπο, όλοι μαζί, προσφέρουμε κάτι πολύτιμο … Αγάπη για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!
Τα αβγά διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη (150γρ. & 220 γρ.), με πολύχρωμες παιδικές ζωγραφιές που έχουν επιμεληθεί οι μικροί επισκέπτες του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου. Τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, αλλά και στο AB Eshop.
Τα φετινά Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ είναι το πιο «πολύτιμο έκθεμα», γιατί κάνουν τη διαφορά στη ζωή των γενναίων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ. “Αγγίξτε ελεύθερα, λοιπόν, είναι για καλό σκοπό!”
Δείτε το ευφάνταστο τηλεοπτικό σποτ της ΑΒ για τα Πασχαλινά Αβγά, με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά, εδώ.

AB Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.

1 Comment

  1. Πολύ χρήσιμο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *