destination taste!

Prep Time 15 мин Cook Time 10 мин Total Time 25 мин. Servings: 22

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου.

  2. Σε ένα μπολ χτυπάω με το μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη. Προσθέτω το κακάο, τα αυγά και τη βανίλια και συνεχίζω το χτύπημα για λίγα λεπτά. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω πασπαλιστά το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι και ανακατεύω με μια μαρίζ. Τέλος προσθέτω τα 100 γρ. σοκολάτας και ζυμώνω για λίγο να σκορπίσουν στη ζύμη.

  3. Πλάθω με τα χέρια μου μικρές μπάλες σε μέγεθος καρυδιού και τοποθετώ στο κέντρο από ½ καραμέλα γάλακτος φροντίζοντας να είναι καλά καλυμμένη από τη ζύμη. Τοποθετώ τα cookies στη λαμαρίνα και πασπαλίζω με τις υπόλοιπες σταγόνες σοκολάτας και λίγο θαλασσινό αλάτι.

  4. Ψήνω τα μπισκότα για 10 λεπτά. Τα αφήνω λίγο στη λαμαρίνα να μισοκρυώσουν και τα μεταφέρω σε σχάρα να κρυώσουν εντελώς.

author-sign

Δείτε επίσης...