Χωνάκια κανταΐφι με πικάντικη κρέμα τυριού
Υλικά
Για τη γέμιση
Εκτέλεση
Για τα χωνάκι
-
Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C αερόθερμο. Αλείφω τα μεταλλικά χωνάκια με λιωμένο βούτυρο. Κόβω μικρές δόσεις από το φύλλο κανταΐφι, περίπου 45-50 γρ. και τα τραβάω για να απλώσουν οι ίνες και να γίνει σαν μακριά λωρίδα. Τυλίγω την λωρίδα γύρω από τον μεταλλικό κώνο. Συνεχίζω μέχρι να κάνω όλα τα φορμάκια. Τα αφήνω στην άκρη για 30 λεπτά μέχρι να στεγνώσουν λίγο οι ίνες και τα τοποθετώ σε ένα ταψάκι. Ραντίζω με το λιωμένο βούτυρο και ψήνω στο φούρνο για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Τα βγάζω από το φούρνο, τα αφήνω να στεγνώσουν και τα ξεφορμάρω.
Για την κρέμα
-
Βάζω το τυρί κρέμα και την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να ενωθούν. Προσθέτω όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύω καλά. Μεταφέρω το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και το αφήνω στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα το σερβίρω.